Μαντώ Γαστεράτου: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της και την Μπάγια Αντωνοπούλου

Μία υπέροχη φωτογραφία με… «φίλτρο αγάπης» δημοσίευσε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Μαντώ Γαστεράτου: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της και την Μπάγια Αντωνοπούλου

Η Μαντώ Γαστεράτου και η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι αχώριστες φίλες εδώ και χρόνια. Η φιλία τους, μάλιστα, επισφραγίστηκε και με διπλή κουμπαριά μίας και η δεύτερη όχι μόνο πάντρεψε την κολλητή της, αλλά βάφτισε και τον γιο της, Γιώργο.

https://www.instagram.com/p/CFo-xG5sbi-

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει πολλές φορές μιλήσει για τη σπουδαιότητα αυτής της φιλίας στη ζωή της. Σε παλιότερη ανάρτησή της με τον γιο της και την Μπάγια Αντωνοπούλου είχε γράψει:

«Λένε μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις... τι να πρωτοπώ για τις δυο αυτές φάτσες της ζωής μου! Η μια φατσουλα είναι όλη μου η ζωή και η άλλη φάτσα είναι το άλλο μου μισό! Το μόνο σίγουρο είναι ότι το υπόλοιπο της ζωής μου, το ονειρεύομαι μαζί τους και επειδή στον κόσμο αυτό που ζούμε είναι ωραίο να έχεις όνειρα, θα πω μόνο ότι αξία εχει να τα μοιράζεσαι μαζί τους ❤ MADARA+ ΜΠΑΓΙΟΣΚΥΛΟ+ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΝΑΒΙ = ❤ FOR EVER »

https://www.instagram.com/p/CJt0I3OBvNq

Και η Μπάγια Αντωνοπούλου όμως, εκφράζει με κάθε ευκαιρία την αγάπη για τον βαφτισιμιό και την κουμπάρα της μέσα από τις αναρτήσεις της.

«Και κάπως έτσι..οι φωτογραφιές μας έχουν πλέον στη μέση ένα πλασματάκι που μονοπωλεί τις καρδιές μας, εσένα να κρύβεις την κούραση σου με ένα μεγάλο χαμόγελο κι εμένα να μην κρύβω τη συγκίνηση μου που του μαθαίνεις να με λέει θεία..

Μπαίνω στο σπίτι σου και αντί για καλώς ήρθες, μου λες με απελπισία "Παρ´ τον" για να προλάβεις να κανείς ένα μπάνιο,να φας,να μην ουρλιάξεις (δύσκολα τα μωρά τελικά) και εγώ να γελάω από περηφάνεια μου που μου εμπιστεύεσαι το πιο σημαντικό δώρο της ζωής σου,ξέροντας ότι στην αγκαλιά μου θα είναι ασφαλής!

Σε ευχαριστώ @madogasteratou

Η ζωή είναι ωραία, γιατί είναι απρόβλεπτη!Σου φέρνει στιγμές που δεν ήξερες ότι θα σε γεμίζουν τόσο..(εξαιρώ τη στιγμή που πρέπει να αλλάξουμε πάνα) ΥΓ: Εσείς που υπήρξατε το "κακομαθημένο μοναχοπαίδι", που ακούσατε πως "τα μοναχοπαίδια δεν μοιράζονται" και "ένα ίσον κανένα"..

Εγώ ξέρω ότι ένα μοναχοπαίδι δίνει στη φιλία ιερή υπόσταση,όταν αγαπάει,αγαπάει για πάντα και ονειρεύεται να γεμίσει τις κενές θέσεις δίπλα του..Και πολλές φορές ναι! είναι τυχερό και οι θέσεις γεμίζουν με μια μεγάλη οικογένεια..Κι ας μην είναι εξ´αίματος, είναι αληθινή και κρατάει για πάντα!

Αυτά τα λίγα, από το μοναχοπαίδι έγινε Θεία..» είχε γράψει κάτω από την παρακάτω φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CAkBb0dgAMJ

Η μελαχρινή δημοσιογράφος, βέβαια, δεν έχει αδυναμία μόνο στον μικρό Γιώργο, αλλά και στην μικρή του αδερφή, την Κυβέλη και αυτό φαίνεται από την τελευταία ανάρτησή της.

Η Μαντώ Γαστεράτου κρατά την μικρή Κυβέλη αγκαλιά και δίπλα της ποζάρει στον φακό η Μπάγια Αντωνοπούλου η οποία δίνει στην μπέμπα ένα φιλί στην πατούσα.

«Βάλαμε κι εμείς το «φίλτρο» στη φωτογραφία μας… Λέγεται αγάπη»

https://www.instagram.com/p/Cligqmls3Ag
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved