Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στόλισε για Χριστούγεννα - Η φώτο στο Instagram

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στόλισε το σπίτι με χριστουγεννιάτικο outfit.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στόλισε για Χριστούγεννα - Η φώτο στο Instagram

Λιγότερος από ένας μήνα απομένει μέχρι τα Χριστούγεννα και τo timeline στο Instagram έχει γεμίσει με στολισμένα δέντρα και χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες. Τη δική της φωτογραφία δημοσίευσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο το Σαββατοκύριακο για να στολίσει με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με χριστουγεννιάτικη διάθεση και outfit γράφοντας «Ξεκινάμε». Φορά ένα κόκκινο φούτερ, αυτιά ταράνδου στο κεφάλι, ποζάρει χαμογελαστή στον φακό, ενώ ακόμα μένει ακόμα να δούμε και το τελικό αποτέλεσμα με το στολισμένο δέντρο.

stamatina-tsimtsili-stolismos-2022.jpg

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι δραστηριότητες που απολαμβάνει να κάνει με τα παιδιά της τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι μία γιορτή αφιερωμένη στην οικογένεια. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάθε χρόνο στολίζει με τα παιδιά της το δέντρο και το σπίτι, τραβούν αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ όπως φαίνεται και από προηγούμενες αναρτήσεις της το χριστουγεννιάτικο outfit είναι κάτι που συνηθίζει για τη μέρα του στολισμού.

https://www.instagram.com/p/CHk5aOWFVWP

Επίσης, με τα παιδιά της φτιάχνουν χριστουγεννιάτικες δημιουργίες όπως ζωγραφιές και φυσικά τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά. Η μαγειρική άλλωστε είναι μία αγαπημένη της δραστηριότητα και με κάθε ευκαιρία φτιάχνει φαγητά και λιχουδιές μαζί με τα παιδιά της στην κουζίνα.

Δείτε ακόμα περισσότερες χριστουγεννιάτικες φωτογαφίες που έχει δημοσιεύσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και από πρηγούμενες χρονιές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved