Ηλέκτρα Λύρα: Έφτασε στο ύψος τη μαμά της- Η ανάρτηση του Γιώργου Λύρα

Η Ηλέκτρα έφτασε στο ύψος τη μαμά της.

Ηλέκτρα Λύρα: Έφτασε στο ύψος τη μαμά της- Η ανάρτηση του Γιώργου Λύρα

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας.

Την ευτυχία τους έχει συμπληρώσει η κόρη τους, Ηλέκτρα. Είναι 11 ετών, οδεύει προς την εφηβεία, λατρεύει τον σκύλο της, τα άλογα, την ποδηλασία, τον στίβο και το τραμπολίνο. Μάλιστα δεν δίστασε να δοκιμάσει και ο Γιώργος Λύρας να κάνει τραμπολίνο μαζί της όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/ClTgWl3quT6

Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα περνάει ποιοτικό χρόνο με τους γονείς της, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις που κάνει συχνά στο Instagram τόσο ο μπαμπάς της όσο και η μαμά της. Πρόσφατα μάλιστα ο Γιώργος Λύρας έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους πόσο μεγάλωσε (ψήλωσε) η κόρη του, δείχνοντας ένα βίντεο που φαίνεται η κόρη του και η σύζυγός του.

Αν και είναι ξεκάθαρο ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη, ο περήφανος μπαμπάς, ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να μαντέψουν ποια είναι ποια, μέσα από poll που δημιούργησε.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, η Ηλέκτρα όχι μόνο ψήλωσε αρκετά, αλλά κοντεύει να περάσει σε ύψος την μαμά της, Πέγκυ Ζήνα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved