Μακαλιάς - Ψυχράμη: Όλες οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει με τη νεογέννητη κόρη τους

Γονείς έγιναν για δεύτερη φορά οι Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη και οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει με την κόρη τους από το μαιευτήριο είναι απλά υπέροχες.

Μακαλιάς - Ψυχράμη: Όλες οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει με τη νεογέννητη κόρη τους

«Ήρθε και αυτή η στιγμή!!!! Το κοριτσάκι μας! Τόσο καιρό σε περιμέναμε! Τώρα περίμενε και εσύ και θα δεις, τα καλύτερα έρχονται! Σε λατρεύω…..» έγραψε στην ανάρτηση της η Αντιγόνη Ψυχράμη στις 23 Νοεμβρίου με την οποία αποκάλυψε τη γέννηση της κόρης της

Λίγο αργότερα ακολούθησε και η ανάρτηση του Δημήτρη Μακαλιά, η πρώτη με το νέο μέλος της οικογένειας.

«Αγάπη μου… Πάντα να κοιταζόμαστε στα μάτια και να τα λέμε όλα.

Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Τελικά πάντα υπάρχει περιθώριο για συνεχώς μεγαλύτερες συγκινήσεις…» έγραψε μεταξύ άλλων.

Το ζευγάρι συνόδευσε τα παραπάνω λόγια με υπέροχες φωτογραφίες της κόρης του. Η μεν Αντιγόνη Ψυχράμη δημοσίευσε φωτογραφίες από το κρεβάτι του μαιευτηρίου με το νεογέννητο αγκαλιά και είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

Ο δε Δημήτρης Μακαλιάς ανήρτησε δύο φωτογραφίες κρατώντας την κόρη του στα χέρια του. Στη μία της δίνει ένα τρυφερό φιλί στην κοιλιά και στην άλλη έχει τα μάτια κλειστά και πλησιάζει το πρόσωπό του στο δικό της.

Μέχρι στιγμής το ζευγάρι έχει δημοσιεύσει μόνο τις παραπάνω φωτογραφίες από το μαιευτήριο. Δείτε τις όλες στην gallery που ακολουθεί.

Αντιγόνη Ψυχράμη: Οι τελευταίες αναρτήσεις πριν τον τοκετό και το παιδικό δωμάτιο

Από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της τον περασμένο Ιούνιο κι έπειτα, η Αντιγόνη Ψυχράμη δημοσίευσε συχνά φωτογραφίες της με την ολοένα και πιο φουσκωμένη της κοιλίτσα να την κάνει πιο γλυκιά από ποτέ.

Στις 19 Οκτωβρίου, μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, είχε γράψει χιουμοριστικά:

«Νομίζω ότι αυτό το outfit είναι ότι πρέπει για μια επίσκεψη στο μαιευτήριο…. Η Πούλια και ο Αυγερινός»

https://www.instagram.com/p/Cj5Svl9q76e

Μέσα Νοέμβρη είχε κάνει μία ακόμα ανάρτηση, την τελευταία πριν τον τοκετό και έδειξε στους ακολούθους της το βρεφικό δωμάτιο που ετοίμασαν για το νέο μέλος της οικογένειας. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι αυτό του σάπιου μήλου και ένα παστέλ γαλάζιο, ενώ η όλη προσέγγιση είναι αρκετά μίνιμαλ και σύμφωνα με τη μέθοδο μοντεσσόρι.

https://www.instagram.com/p/Ck8ANrhrQXJ
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved