Σάββας Πούμπουρας: Αποκάλυψε τι θαυμάζει στον χαρακτήρα της κόρης του

Η απάντηση του παρουσιαστή σε ερώτηση follower του.

Σάββας Πούμπουρας: Αποκάλυψε τι θαυμάζει στον χαρακτήρα της κόρης του

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media ανεβάζοντας βίντεο και κάνοντας συχνά Q&A με τους ακολούθους του.

Είναι ευθύς, άμεσος και λέει τα πράγματα με το όνομά τους, γεγονός που εκτιμάται από τους followers του.

Χθες, έκανε ακόμα ένα Q&A και μεταξύ των ερωτήσεων που δέχτηκε ήταν για την κόρη του Κύνθια.

https://www.instagram.com/p/CbiGhHOqcAB

Ρωτήθηκε λοιπόν για το τι θαυμάζει στον χαρακτήρα της με τον παρουσιαστή να απαντά: « Την ανεξαρτησία της και το ότι κάνει αυτό», αναρτώντας και φωτογραφία.

savvas-poumpouras-kori.jpg

Η ζωή με την κόρη και τη σύζυγό του

Ο Σάββας Πούμπουρας διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής του. Ο ίδιος αισθάνεται πιο ώριμος και κατασταλαγμένος κι έχει δίπλα του τη γυναίκα και την κόρη τους.

https://www.instagram.com/p/Ch41gNeK_tH

Όπως είπε σε συνέντευξή του στο ΟΚ, «η γυναίκα μου και παραμένει η καλύτερη μου φίλη και η μάνα του παιδιού μου. Ο τρόπος που μεγαλώνει την Κύνθια είναι μαγικός».

https://www.instagram.com/p/CYKf1JrK-Cs

Προσπαθούν να κάνουν πράγματα τόσο οι δυο τους όσο και οι τρεις τους. « Είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσεις πίσω τον εαυτό σου και το ζευγάρι. Συνεχίζεις να είσαι ο ίδιος άνθρωπος, απλά προστίθεται κι ένα παιδί. Προς θεού, αν βάζαμε μπροστά το παιδί σε όλα, θα χάναμε τον εαυτό μας. Είμαι ευγνώμων για το πόσο καλά είμαι αυτή τη στιγμή. Έχουμε την υγεία μας, ένα γερό παιδάκι, οπότε μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved