Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το χριστουγεννιάτικο outfit της εγκυμονούσας

Ιδέα για χριστουγεννιάτικη φωτογράφηση εγκύου έδωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το χριστουγεννιάτικο outfit της εγκυμονούσας

Αρκετές είναι οι τυχερές μέλλουσες μαμάδες που διανύουν την εγκυμοσύνη τους μέσα στην περίοδο των γιορτών. Διπλή χαρά. Χαρά που επιτέλους θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους και χαρά γιατί θα περάσουν τις γιορτές με φουσκωμένη κοιλίτσα. Έτσι έχουν τη τύχη να στολίσουν όχι μόνο το σπίτι τους αλλά και την κοιλίτσα τους.

Εντάξει, μη φανταστείτε υπερβολές ούτε ακραίες καταστάσεις. Απλά εκμεταλλεύονται τον χριστουγεννιάτικο στολισμό και τα λαμπάκια για να απαθανατίσουν τη φουσκωμένη τους κοιλίτσα λίγο διαφορετικά.

Πολλές εγκυούλες θέλουν να φωτογραφηθούν την περίοδο των γιορτών αλλά δεν ξέρουν ούτε τι να φορέσουν ούτε πώς να στηθούν για να έχουν τις τέλειες λήψεις. Και εδώ έρχεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που μέσα από μια σειρά αναρτήσεων έδω την πιο όμορφη ιδέα για χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση εγκύου.

Μια ολόσωμη φόρμα -πιτζάμα, χριστουγεννιάτικες παντόφλες και μερικά στολίδια, αρκούν για να κάνετε τη φωτογράφιση να σας μείνει αξέχαστη.

Κάντε το όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η γνωστή μέλλουσα μαμά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό τα παρακάτω στιγμιότυπα και εμείς πραγματικά λατρέψαμε το στιλ της.

Πάρτε ιδέες μέσα από το ντύσιμό της και τις πόζες της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved