Διάσημοι Έλληνες γονείς που στόλισαν φέτος από νωρίς

Η Δούκισσα Νομικού, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Σάκης Ρουβάς είναι κάποιοι από αυτούς.

Διάσημοι Έλληνες γονείς που στόλισαν φέτος από νωρίς

Τα Χριστούγεννα απέχουν πάνω από έναν μήνα, αυτό, όμως, δεν εμπόδισε αρκετούς να κατεβάσουν από τώρα τα χριστουγεννιάτικα και να στολίσουν το δέντρο. Μεταξύ αυτών και αρκετοί διάσημοι γονείς όπως η Δούκισσα Νομικού, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Σάκης Ρουβάς.

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στόλισε στις 6 Νοεμβρίου. Σε παλαιότερη ανάρτησή της είχε αποκαλύψει και τον λόγο: «Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας στολίζω πάντα μία ημέρα πριν τα γενέθλια μου, για να χαρούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια και τη ζεστασιά του όσο περισσότερο μπορούμε».

Μάλιστα, φέτος, μέσα από τα Instagram Stories της αποκάλυψε ότι το δέντρο που στολίζειείναι αυτό που είχαν στο πατρικό της σπίτι όταν ήταν η ίδια παιδί.

«Στολίσαμεεε! Και του χρόνου με υγεία» έγραψε κάτω από το βίντεο στο οποίο έδειξε το μεγάλο, γεμάτο χρώματα δέντρο.

https://www.instagram.com/p/Ckn6G5Ug_B1

Εκτός από το δέντρο, η παρουσιάστρια και τα παιδιά της έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, τα γνωστά gingerbread houses.

https://www.instagram.com/p/Ck9C6gyA7fe

Χριστίνα Κοντοβά

Σε χριστουγεννιάτικο mood και η Χριστίνα Κοντοβά η οποία απαθανάτισε την κόρη της, Ada ,να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μαμά και κόρη επέλεξαν λευκά και κόκκινα στολίδια. Στην όλη διαδικασία του στολισμού βοήθησε και η αγαπημένη φίλη της Ada, Sara.

«Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για τα Χριστούγεννα» έγραψε η γνωστή επιχειρηματίας στην ανάρτησή της.

ada-xristougenniatiko-dentro-(3).jpg

Γιάννης Βαρδής – Νατάσσα Σκαφίδα

Κάθε χρόνο ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσσα Σκαφίδα έχουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα. To δέντρο τους φέτος είναι ψηλό, πυκνό, με μπόλικα φωτάκια και ιδιαίτερα χρυσά και κόκκινα στολίδια. Η Νατάσσα Σκαφίδα απαθανάτισε την Κατερίνα και τον Αντώνη Βαρδή Junior με ασορτί πιτζάμες ακριβώς κάτω από το στολισμένο δέντρο να παίζουν και να φιλιούνται.

https://www.instagram.com/p/Ck_ivNkj9Wg

Δείτε ακόμα περισσότερους γονείς της ελληνικής showbiz που έχουν ήδη στολίσει για Χριστούγεννα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved