Ελένη Χατζίδου: Ποζάρει με τη Μελίτα μέσα στην πισίνα του κολυμβητηρίου

Η Ελένη Χατζίδου συμμετέχει στα baby swimming μαθήματα της κόρης της.

Ελένη Χατζίδου: Ποζάρει με τη Μελίτα μέσα στην πισίνα του κολυμβητηρίου

Η Μελίτα Παύλου είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, δραστήριο, χαμογελαστό. Η Ελένη Χατζίδου δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα με τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί και τα καμώματα της μικρούλας. Έτσι, ξέρουμε ότι η Μελίτα απολαμβάνει να μαγειρεύει, να ζωγραφίζει, να τραγουδά. Της αρέσουν επίσης οι βόλτες, ενώ από αθλήματα κάνει από μωρό baby swimming.

https://www.instagram.com/p/CjSHVkLNmYE

Συνήθως, όπως είχε αποκαλύψει σε προηγούμενη ανάρτησή της η τραγουδίστρια, η Μελίτα κάνει μαθήματα μαζί με την μαμά της. Εξαίρεση είχε αποτελέσει μερικές εβδομάδες πριν η φορά που στην πισίνα αντί για την Ελένη Χατζίδου, βούτηξε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Πρώτη φορά κολυμβητήριο με τον μπαμπά και ο @eteoklispavlou τα έχει κάνει επάνω του απ’ τη χαρά του.» έγραψε τότε η τραγουδίστρια στο Instagram Story που δημοσίευσε.

eteoklis-pavlou.jpg

Ένα ακόμα στιγμιότυπο από το κολυμβητήριο δημοσίευσε πρόσφατα η Ελένη Χατζίδου. Αυτή τη φορά μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί μέσα στην πισίνα.

Όσο για το σχόλιο της περήφανης μαμάς ήταν το εξής: «Με τη γοργόνα μου».

https://www.instagram.com/p/Ck3PjHRNK75

Έχετε μωρό ή νήπιο από 3 μηνών έως 3 ετών; Να γιατί αξίζει να το γράψετε baby swimming

To baby swimming είναι μία δραστηριότητα εξαιρετικά ωφέλιμη και διασκεδαστική για τα παιδιά. Γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένες πισίνες για μωρά μαζί με τους γονείς με την παρουσία προπονητή. Η εκμάθηση γίνεται με τη μορφή παιχνιδιού και τα μωρά πραγματικά το απολαμβάνουν.

Όσο για τα οφέλη, το νερό έχει πολλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό, πόσο μάλλον για τα μωρά που είναι στην αρχή της μυϊκής, και όχι μόνο, ανάπτυξής τους. Με τη βρεφική κολύμβηση από την πολύ μικρή τους ακόμα ηλικία τα μωρά μαθαίνουν να ελέγχουν το σώμα τους και τις κινήσεις τους, να χαλαρώνουν και να κοιμούνται πιο ήρεμα. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες έρευνες, τα παιδιά που έχουν ξεκινήσει την κολύμβηση από μωρά, όταν μεγαλώσουν έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και γίνονται πιο κοινωνικά και ανεξάρτητα. Επιπλέον, συνηθίζουν στην άθληση από πολύ μικρά και διατηρούν αυτήν τη στάση ζωής και μεγαλώνοντας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved