Αντιγόνη Ψυχράμη: Το παιδικό δωμάτιο της κόρης της είναι έτοιμο - Απίθανες φώτο

Το βρεφικό δωμάτιο είναι έτοιμο και μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι.

Αντιγόνη Ψυχράμη: Το παιδικό δωμάτιο της κόρης της είναι έτοιμο - Απίθανες φώτο

Η Αντιγόνη Ψυχράμη μετρά αντίστροφα και ετοιμάζεται να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειάς της. Με τον Δημήτρη Μακαλιά θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και ο γιος της, θα γίνει επίσημα ο μεγάλος αδερφός.

Τα πάντα είναι έτοιμα. Ακόμη και το βρεφικό δωμάτιο που ετοίμασε με αγάπη η εγκυμονούσα μαμά και με μια ανάρτηση μας έδειξε πώς το έφτιαξε, πώς το διακόσμησε και τι χρώματα διάλεξε. Μάλιστα εδώ να σας θυμίσουμε ότι στο βάψιμο βοήθησε και ο μικρός Χάρης.

https://www.instagram.com/p/Cj8JpeLsEur

Όπως φαίνεται και από το κρεβάτι, διάλεξε τη μέθοδο Μοντεσσόρι. Για αυτή τη μέθοδο έχουμε γράψει και εμείς στο παρελθόν μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι γονείς που την επιλέγουν όταν έρχεται η στιγμή να διακοσμήσουν το δωμάτιο των παιδιών τους.

Το κρεβάτι δαπέδου για παράδειγμα, βοηθά το παιδί να γίνει πιο ανεξάρτητο και είναι μια ασφαλής επιλογή γιατί ακόμη και αν κυλήσει δεν υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσει. Και για να προλάβουμε τα σχόλιά σας, όχι δεν θα έχει το μωράκι της απροστάτευτο. Το συγκεκριμένο κρεβάτι που διάλεξε έχει αποσπώμενο κάγκελο που μπαίνει και βγαίνει ανάλογα την ηλικία και τις ανάγκες του παιδιού.

To παιδικό δωμάτιο του γιου της Χάρη

Το δωμάτιο του Χάρη δεν θύμιζε σε τίποτε το δωμάτιο της μέλλουσας αδερφής του. Τα έπιπλά του ήταν λευκά, ξύλινα, οι τοίχοι βαμμένοι γκρι-μπλέ και δεν είχε ακολουθηθεί η μέθοδος Μοντεσσόρι κατά τη διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/Bs_PS_FlH1o
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved