Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ταξίδι στην Ολλανδία με τα παιδιά της

Σύντομη εξόρμηση στην Ολλανδία για τη Σταματίνα Τσιμτισλή με την οικογένειά της. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ταξίδι στην Ολλανδία με τα παιδιά της

Η παρουσιάστρια του Alpha εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο το Σαββατοκύριακο και ταξίδεψε με την οικογένειά της στην Ευρώπη. Ο προορισμός που επέλεξαν; Η Ολλανδία. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις ολιγοήμερες διακοπές στο Άμστερνταμ δείχνοντας όλα όσα έκαναν και είδαν εκεί.

Στην πρώτη φωτογραφία η παρουσιάστρια ποζάρει χαμογελαστή με φθινοπωρινό outfit μπροστά από το άγαλμα του Βούδα που βρίσκεται στον Ζωολογικό Κήπο Άρτις. Ο ζωολογικός κήπος Άρτις είναι ο παλαιότερος ζωολογικός κήπος στην Ολλανδία και ο πέμπτος παλαιότερος σε όλον τονν κόσμο. Εκτός από ζώα έχει και βότανα και σίγουρα είναι ένα μέρος που θα ξετρέλανε τα παιδιά.

stamatina-tsimtisli-amsterdam-1.JPG

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία και με τα παιδιά της και συγκεκριμένα με μία από τις δύο κόρες της κατά τη διάρκεια βόλτας τους στα ποτάμια της ευρωπαϊκής πρωτεύουσας.

stamatina-tsimtisli-amsterdam-2.JPG

Η επιστροφή τους στην Αθήνα έγινε αργά το απόγευμα της Κυριακής την ώρα που έδυε ο ήλιος.

stamatina-tsimtisli-amsterdam-3.JPG

Αυτό φυσικά δεν είναι το πρώτο ταξίδι που κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα παιδιά της στο εξωτερικό. Τρία χρόνια πριν και λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η παρουσιάστρια είχε ταξιδέψει με την οικογένειά της στην Βαρκελώνη και είχε δημοσιεύσει και τότε στιγμιότυπα με τα παιδιά της.

Δείτε τα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved