Δούκισσα Νομικού: Τι κάνει στο αυτοκίνητο καθώς περιμένει να πάρει τον Σάββα από το σχολείο

Πώς περνά τον χρόνο της περιμένοντας τον γιο της. 

Δούκισσα Νομικού: Τι κάνει στο αυτοκίνητο καθώς περιμένει να πάρει τον Σάββα από το σχολείο

Το καθημερινό πρόγραμμα της Δούκισσας Νομικού δεν διαφέρει πολύ σε σχέση με αυτό πολλών μαμάδων.

Ξυπνά νωρίς το πρωί για να ετοιμάσει τα παιδιά για τον παιδικό, ρυθμίζει τα επαγγελματικά της ραντεβού και τις υποχρεώσεις και συνεχίζει τη μέρα της με τις δραστηριότητες του Σάββα και της Αναστασίας.

Ενδιάμεσα, θα προσπαθήσει να βρει χρόνο για γυμναστική αλλά και περιποίηση προσώπου.

Και φυσικά, θα πάει να πάρει τον Σάββα από το σχολείο με το αυτοκίνητο. Και κατά την αναμονή βρίσκει να κάνει διάφορα πράγματα.

Όπως, να ακούει μουσική...

doukissa-nomikou.jpg

ή να τρώει ένα φρούτο ως σνακ.

doukissa-nomikou-snak.jpg

Αυτά τουλάχιστον έκανε χθες όπως μας έδειξε σε ανάρτησή της.

Το αγαπημένο της πρωινό και η διατροφή της

Η Δούκισσα Νομικού προσέχει τη διατροφή της, φροντίζοντας να τρώει μικρά και συχνά γεύματα. Κι αν αναρωτιέστε ποιο είναι το διατροφικό της πρόγραμμα το είχε αποκαλύψει η ίδια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show»:

doukissa_prwino_paidia.jpg

«Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά. Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved