Ελένη Χατζίδου: Η Μελίτα της έβαλε στέμμα, κοσμήματα και την έβαψε

«Σε έκανα λέει πριγκίπισσα» έγραψε μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου στην ανάρτησή της.

Ελένη Χατζίδου: Η Μελίτα της έβαλε στέμμα, κοσμήματα και την έβαψε

Η Μελίτα Παύλου είναι τριών ετών και ένα χαριτωμένο και αξιολάτρευτο κοριτσάκι. Της αρέσει να μαγειρεύει, να ζωγραφίζει, να παίζει μουσική, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που τρελαίνει τους γονείς με τα καμώματά της.

Τα παραπάνω φανερώνουν οι αναρτήσεις της Ελένης Χατζίδου στο Instagram. Η τραγουδίστρια είναι ενεργή στα social media και μέσα από φωτογραφίες και βίντεο μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από όσα κάνει μέσα στη μέρα της, δίνει συμβουλές, απαντάει σε ερωτήσεις.

https://www.instagram.com/p/ChPBNODt830

Το πιο πρόσφατο κατόρθωμα της μικρούλας; Έκανε τη μαμά της πριγκίπισσα.

Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κόρη της στην οποία η ίδια κοιτάζει με απορία τον φακό φορώντας στέμμα και ψεύτικα κοσμήματα και η Μελίτα χαμογελά.

«Σε έκανα λέει πριγκίπισσα. Περάσαμε όπως καταλαβαίνετε μια όμορφη δημιουργική Κυριακή» έγραψε στην ανάρτησή της. Ιδιαίτερο είναι και το μακιγιάζ της το οποίο επιμελήθηκε η μικρούλα.

https://www.instagram.com/p/CkoA_B1NwSW

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Η καθημερινότητα με την τρίχρονη κόρη τους

Ο Σεπτέμβρης έφερε πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Το ζευγάρι ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Breakfast@Star, όπου τους βλέπουμε κάθημερινά το πρωί και παράλληλα η Μελίτα ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό.

Απαντώντας σε ερώτηση ακολούθου της, η Ελένη Χατζίδου είπε ότι η προσαρμογή της Μελίτας στον παιδικό σταθμό έγινε σταδιακά. Η νέοι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι σίγουρα πολύ πιο γρήγοροι για το ζευγάρι, ευτυχώς όμως έχουν βοήθεια από γιαγιάδες και παππούδες, στους οποίους η Μελίτα έχει μεγάλη αδυναμία.

https://www.instagram.com/p/CjSHVkLNmYE

Όσο για τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν οικογενειακώς στον ελεύθερο χρόνο τους; Μαγειρεύουν, παίζουν, πηγαίνουν βόλτες, ενώ ο Ετεοκλής Παύλου κάνει με την Μελίτα και baby swimming.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved