Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ο γιος της γιόρταζε και δημοσίευσε τις πιο cute φωτογραφίες του

Μεταξύ αυτών και μία που ο μικρός Μιχάλης ποζάρει στον φακό μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ο γιος της γιόρταζε και δημοσίευσε τις πιο cute φωτογραφίες του

Την ονομαστική τους γιορτή είχαν χθες παιδιά αρκετών μαμάδων και μπαμπάδων της ελληνικής showbiz. Μεταξύ αυτών και ο γιος της Ζενεβιέβ Μαζαρί, Μιχάλης, και η πρώην κριτής του GNTM δημοσίευσε μία σειρά από υπέροχες φωτογραφίες του.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί χαρακτηρίζεται για το χιούμορ και την καυστικότητά της και αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media. Η χθεσινή ανάρτηση για την γιορτή του μικρού Μιχάλη -ή Mischa όπως τον αποκαλεί εκείνη- δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Ζεν που ξεχώρισε μέσα από το reality μόδας από την πρώτη κιόλας χρονιά και που φέτος βλέπουμε στο Asia Express, δημοσίευσε φωτογραφίες του εορτάζονται από όταν ακόμα ήταν μωρό μέχρι και σήμερα. Το αγοράκι παίρνει τις πιο αξιολάτρευτες πόζες με δική μας αγαπημένη εκείνη μέσα στη… λεκάνη της τουαλέτας.

Όσο για τις διαδικτυακές της ευχές, η Ζενεβιέν αφιέρωσε στον γιο της το τραγούδι «Creep» των Radiohead.

«Σήμερα γιορτάζει ο Μιχάλης μου, ο Mischa μου», έγραψε επίσης, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχουν τα hashtags που χρησιμοποίησε: #beyourself #beweird #beextraordinary #beunique #love #explore

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε ότι η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη από το 2015 (αν κι είναι μαζί πάνω από 14 χρόνια) και εκτός από τον Μιχάλη, έχουν μία ακόμα μεγαλύτερη κόρη, την 11χρονη Ροζαλία που πάντα κλέβει τις εντυπώσεις με το ανατρεπτικό στιλ της.

https://www.instagram.com/p/CiZUdF1IO-t

Η πρώην κριτής του GNTM δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες των παιδιών της στα social media, ενώ μέσα από αναρτήσεις της έχει μιλήσει και για τη μητρότητα

Σε παλιότερο post της είχε γράψει:

«Από το 2011 που έγινα πρώτη φορά μαμά και κάθε μέρα μετά η ζωή μου είναι ένα μόνιμο ηλιοβασίλεμα κάπου πάνω σε ένα μπαλκόνι skate, μουσικές, χαμόγελα ζωή».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved