Δούκισσα Νομικού: Η πρωτότυπη τούρτα για τα γενέθλιά της ήταν παραγγελία του γιου της

Και ως γνωστόν η γνωστή παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να χαλάσει χατίρι στον Σάββα.

Δούκισσα Νομικού: Η πρωτότυπη τούρτα για τα γενέθλιά της ήταν παραγγελία του γιου της

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Δούκισσα Νομικού.

Πολλές οι ευχές αλλά και τα λουλούδια που δέχτηκε από τα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά από την οικογένειά της.

doukissa-nomikou-genethlia2.jpg

Η γνωστή παρουσιάστρια με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagam έδειξε την τούρτα που την …περίμενε στο σπίτι για να σβήσει το κεράκι.

Δεν ήταν μια κλασική τούρτα καθώς η φιγούρα που δέσποζε ήταν αυτή του Super Mario, κατόπιν παραγγελίας του γιου της, Σάββα.

" Και η τούρτα που σβήσαμε στο σπίτι ήταν φυσικά παραγγελία του Σάββα", έγραψε χαρακτηριστικά.

doukissa-nomikou-genethlia.jpg

«Χρόνια πολλά Μαμάκα!!», ήταν η ευχή γραμμένη πάνω στην τούρτα και είμαστε σίγουροι ότι ήταν αρκετό για να συγκινηθεί η όμορφη και εορτάζουσα μαμά.

Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

Η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με τα παιδιά του Σωματείου "Οι φίλοι του Παιδιού. Ως Πρέσβειρα της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί", επισκέφτηκε τον παιδικό σταθμό του Σωματείου και έπαιξε με τα παιδιά.

"Οι πιο πολύτιμες ευχές γενεθλίων είναι αυτές που λαμβάνεις από όσους σε αγαπούν. Και κυρίως από τα παιδιά, που μας μαθαίνουν καθημερινά τι θα πει αγάπη 💖🙏🏻🎈 Σήμερα βρέθηκα στον παιδικό σταθμό του Σωματείου «Οι Φίλοι του παιδιού» @filoitoupediou , μέλος της Ένωσης @mazigiatopaidi , για να γιορτάσω μαζί τους τα γενέθλιά μου και όπως βλέπετε φτιάξαμε την πιο νόστιμη και εντυπωσιακή τούρτα του κόσμου 😁😍🥰 Φυσικά δεν έλειψαν τα παιχνίδια, τα τραγούδια και οι εκπλήξεις που μου είχαν ετοιμάσει 🥹🙏🏻
Ως Πρέσβειρα της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί" @mazigiatopaidi θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο, για το σπουδαίο έργο που γίνεται! Μεγαλύτερη απόδειξη είναι τα ζεστά χαμόγελα και τα μάτια όλο λάμψη και ελπίδα των μικρών μου φίλων που συνάντησα το πρωί 🙏🏻
Έχω θέσει ως στόχο ζωής να προσφέρω εθελοντικά όπου με χρειάζονται, με όλες μου τις δυνάμεις.✨
Ας ανοίξουμε όλοι την αγκαλιά μας, ας ενωθούμε, να προσφέρουμε στα παιδιά που μας χρειάζονται και να διαδώσουμε το μήνυμα της αγάπης!🙏🌟 #MaziGiaToPaidi #TogetherForChildren #SupportMazi #Dutchess4MaziGiaToPaidi #birthdaygirl #mindmatter #spreadthelove"

1667891804113-89073979-doukissa-nomikou-genethlia1.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved