Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες στην παιδική χαρά μέχρι αργά

«Το κλείσαμε το μαγαζί και σήμερα»  σχολίασε με χιούμορ η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες στην παιδική χαρά μέχρι αργά

Η Χριστίνα Μπόμπα με κάθε ευκαιρία παίρνει τις δίδυμες και πηγαίνει βόλτα.

Δεν είναι εύκολο για μια μαμά με δύο μικρά παιδιά να είναι συνέχεια στο σπίτι γι΄αυτό και οι καθημερινές, σχεδόν, βόλτες είναι αναγκαίες.

Αν κρίνουμε από τις μέχρι τώρα αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα οι κόρες της λατρεύουν την παιδική χαρά (όπως τα περισσότερα παιδιά άλλωστε).

stamatoula-mama-saki-tanimanidi-(1).jpg

Παίρνουν μαζί τους παιχνίδια, κουβαδάκια, φτυαράκια και παίζουν μόνες τους με τις …ώρες.

mpompa.jpg

Κι επειδή μέχρι τώρα ο καιρός ήταν καλός, η Χριστίνα Μπόμπα τις πήγαινε στην παιδική χαρά και τα απογεύματα. Μάλιστα όπως μας έδειξε σε πρόσφατη ανάρτησή τους οι μικρές ήταν οι μόνες που είχαν παραμείνει στο πάρκο καθώς είχε νυχτώσει.

«Το κλείσαμε το μαγαζί και σήμερα» σχολίασε με χιούμορ η Digital creator δείχνοντας την Αριάνα και τη Φιλίππα να παίζουν αμέριμνες στην άδεια παιδική χαρά.

xristina-mpompa.jpg

Νέα ταυτότητα η μητρότητα»

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει πει ότι η μητρότητα της άλλαξε τη ζωή.

«Μπαίνει μια νέα ταυτότητα μπροστά από όλες τις υπόλοιπες. Η «μητέρα» είναι το πρώτο και μετά τα άλλα μπαίνουν στη σειρά τους. Καλείσαι να έχεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου για να δίνεις παράδειγμα στα παιδιά σου», είχε πει στην εκπομπή « Ελένη».

mpompa-me-didimes4.jpg

Στην ίδια συνέντευξη είχε αναφερθεί και στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της.

«Το ήθελα πολύ και το προσπάθησα, δεν ερχόταν εύκολα,. Η εγκυμοσύνη ήταν εύκολη. Αυτό που ήταν απαιτητικό ήταν οι πρώτοι δύο μήνες ζωής των κοριτσιών. Ενώ ζεις την απόλυτη ευτυχία, μέσα μου ήταν τόσο έντονη η ευθύνη του να τα καταφέρω με δύο μωρά που ήταν δύσκολο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved