Ορφέας Αυγουστίδης: Οι ιδιαίτερες φωτογραφίες από τη βόλτα με τον γιο και τη σύζυγό του

Η  οικογενειακή βόλτα και το φιλί στη σύζυγό του.

Ορφέας Αυγουστίδης: Οι ιδιαίτερες φωτογραφίες από τη βόλτα με τον γιο και τη σύζυγό του

Για τον Ορφέα Αυγουστίδη η φετινή σεζόν είναι άκρως δημιουργική. Συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» που συνεχίζεται και φέτος ενώ πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ» για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Eν μέσω γυρισμάτων και παραστάσεων, προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον γιο του αλλά και την αγαπημένη του σύζυγο, Γεωργία Κρασσά.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, γενικά κρατά χαμηλούς τόνους και σπάνια θα κάνει αναρτήσεις με τον μικρό Αχιλλέα-Κωνσταντίνο.

https://www.instagram.com/p/CNZr-EmLNEi

Ακόμα όμως και σε αυτές τις λιγοστές, φροντίζει να τον “προστατέψει” και να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Τις προάλλες για παράδειγμα, θέλησε να μοιραστεί κάποιες ιδιαίτερες φωτογραφίες με τους followers του από μια οικογενειακή βόλτα. Ο ηθοποιός φωτογράφισε τις σκιές τους καθώς περπατούσαν.

Εκείνος έχει αγκαλιά τον γιο του και σε ένα στιγμιότυπο τον βλέπουμε να ανταλλάσει ένα τρυφερό φιλί με την σύζυγό του.

Χιλιάδες ήταν τα likes ενώ μεταξύ αυτών που σχολίασαν ήταν και η μητέρα του ηθοποιού Μαρία Τσοπανάκη η οποία εγραψε χαρακτηριστικά: «
Συμμορία μου λατρεμένη…».

orfeas-aygoustidis-oikogeneia1.JPG

H πατρότητα και ο γάμος

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» παραδέχτηκε ότι ήθελε να γίνει πατέρας κάποια στιγμή.

«Αυτή η περίοδος είναι η πιο όμορφη στην ζωή μου, γιατί έχει γίνει η μεγάλη αλλαγή, η δημιουργία οικογένειας. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις να καθοδηγήσεις και να συστήσεις τον κόσμο στο παιδί σου. Μέρα με τη μέρα μαθαίνεις, διορθώνεσαι για να μην κάνεις λάθη που νόμιζες ότι έκαναν οι δικοί ου γονείς», είχε πει μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/Ce4HJXQr1nj

Όσον αφορά τον γάμο του ανέφερε: «Μοιράστηκα το γάμο μου με τον κόσμο γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω. Ο γάμος και η βάφτιση ήταν μια μέρα μεγάλης χαράς με αγαπημένους φίλους και περάσαμε υπέροχα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved