Μητρικός θηλασμός: Λύνουμε όλες σας τις απορίες σε μία Live συζήτηση

Συντονιστείτε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στις 12.00, στον λογαριασμό μας στο Instagram.

Μητρικός θηλασμός: Λύνουμε όλες σας τις απορίες σε μία Live συζήτηση

Με αφορμή την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού που γιορτάζεται κάθε χρόνο από την 1η μέχρι και την 7η Νοεμβρίου, επιχειρούμε να καλύψουμε όλες σας τις απορίες σχετικά με τον θηλασμό σε μία live συζήτηση με τη μαία και σύμβουλο θηλασμού Φανή Ζαχείλα – Δαμαρλάκη.

Παίζει ρόλο το μέγεθος του στήθους στην παραγωγή του μητρικού γάλατος; Πρέπει η νέα μαμά να θηλάζει το νεογέννητο αυστηρά κάθε τρεις ώρες; Είναι όντως η μειωμένη παραγωγή του μητρικού γάλακτος λόγος διακοπής του θηλασμού; Την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, θα απαντήσουμε σε αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα σχετικά με τον θηλασμό. Θα πούμε αλήθειες, θα καταρρίψουμε μύθους και με την πολύτιμη βοήθεια της μαίας και συνεργάτης του Mothersblog.gr θα δούμε επίσης συμβουλές για:

  • την κατάλληλη φροντίδα του στήθους.
  • τις θέσεις θηλασμού.
  • το πώς μπορεί να γίνει η όλη διαδικασία πιο εύκολη για τη μητέρα και το βρέφος.

Φυσικά θα απαντήσουμε και στις δικές σας απορίες τις οποίες μπορείτε να στείλετε από τώρα στο email μας info@mothersblog.dpg.gr ή σε μήνυμα στο Instagram.

Αρωγός σε αυτήν μας την ενέργεια είναι η Chicco, που για περισσότερο από 60 χρόνια τώρα είναι δίπλα σε κάθε νέα μητέρα στο ιδιαίτερο ταξίδι του θηλασμού και όχι μόνο. Ένα brand που σίγουρα όσοι είστε νέοι γονείς γνωρίζετε καλά και που το όνομά του έχει ταυτιστεί με την ποιότητα και τη φροντίδα.

Ραντεβού την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, στις 12.00 στον λογαριασμό μας στο Instagram.

Stay Tuned!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved