Κώστας Μπακογιάννης: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο του με ίδιο look

Μπαμπάς και γιος τράβηξαν όλα τα βλέμματα επάνω τους!

Κώστας Μπακογιάννης: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο του με ίδιο look

Το τριήμερο πέρασε, ο καιρός ήταν καταπληκτικός και όλοι είτε βγήκαν στην πόλη που μένουν για να απολαύσουν τον καλό καιρό, είτε ταξίδεψαν στο εξωτερικό με την οικογένειά τους.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, ανήκει σε εκείνους τους γονείς που αποφάσισε να μείνει στην Αθήνα και να απολαύσει τον καλό καιρό, τον ήλιο και την παρέα των παιδιών του.

Η ανάρτηση με τον γιο του Δήμο

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης απόλαυσε τον περίπατό του στην πόλη, έχοντας την καλύτερη παρέα στο πλευρό του, τον γιο του Δήμο.

https://www.instagram.com/p/CkVXNlwLmUr

Οι δυο τους δείχνουν να είναι χαρούμενοι καθώς βγαίνουν από το Νομισματικό Μουσείο, φορώντας κοστούμια. Μάλιστα, μπαμπάς και γιος έχουν την ίδια πόζα στη φωτογραφία που τους δείχνει μαζί.

Tο ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού με τη Σία Κοσιώνη

Η ζωή τους μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι. Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έχουν βρει, ο ένας στον άλλο, το άλλο του μισό. Μαζί δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια και προς το παρόν δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού. Αυτό άλλωστε είχε πει σε συνέντευξή της η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

«Λόγω παρόρμησης και επαγγελματικής διαστροφής, αν σου συμβεί το οτιδήποτε, ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει χωρίς τη μητέρα του. Αυτό με φρέναρε. Είναι παντού. Στον ΣΚΑΪ μου κάνουν πλάκα που είμαι στον διάδρομο και τον ρωτάω με βιντεοκλήση αν έφαγε το φρούτο του. Όταν μιλάω με το παιδί, δεν μπαίνει κανείς στο γραφείο.

Κι όχι μόνο έχει εισχωρήσει για τα καλά, αλλά έχω δημιουργήσει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτόν. Δεν θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί με πλήρη απουσία μου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις ό,τι μπορείς. Εγώ μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία. Τα πρωινά μου, μέχρι να πάει στο σχολείο, του ανήκαν, κι ήταν όλες οι ώρες δημιουργικές. Όπως είναι πλέον τα Σαββατοκύριακά μας.

Το μεσημέρι τον παίρνω πάντα εγώ από το σχολείο, βάζουμε διαπασών μουσική στο αυτοκίνητο, τραγουδάμε, τρώμε μαζί, παίζουμε και μετά φεύγω. Τον πιάνει, μάλιστα, και αγωνία, με ρωτάει: "Μαμά, πόση ώρα έχουμε μέχρι να φύγεις για τη δουλειά;". Δεν μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, παρόλο που τελικά την απέκτησα. Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω.

Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved