Ετεοκλής Παύλου: Στην πισίνα για baby swimming παρέα με την Μελίτα

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε η Ελένη Χατζίδου.

Ετεοκλής Παύλου: Στην πισίνα για baby swimming παρέα με την Μελίτα

Ο Ετεοκλής Παύλου έχει αδυναμία στην κόρη του και δεν το κρύβει. Πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες τους, μιλάει για εκείνη με τρυφερότητα και αγάπη, μοιράζεται με τους ακολούθους του τα κατορθώματά της.

«Υπάρχει ένα κορίτσι που μου έκλεψε την καρδιά και με αποκαλεί μπαμπά» έγραψε κάτω από αυτήν τη φωτογραφία στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/ChmwT8sonDh

«Αξία ανεκτίμητη» ήταν το σχόλιό του σε μία σειρά από βίντεο που δημοσίευσε τον περασμένο Αύγουστο.

https://www.instagram.com/p/ChM7nf-IknL

«Ενας περήφανος μπαμπας που δεν ξέρει τίποτα αλλα προσπαθεί για το καλύτερο εύχεται χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου!» είχε γράψει στην ανάρτησή του με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα το Ιούνιο του 2022.

https://www.instagram.com/p/Ce_4a7arPln

Αδυναμία όμως έχει και η Μελίτα στον μπαμπά της. Μπαμπάς και κόρη παίζουν, μαγειρεύουν και πρόσφατα έκαναν μαζί και μάθημα baby swimming.

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε η Ελένη Χατζίδου σε ανάρτησή της μερικές ημέρες πριν. Η τραγουδίστρια απαθανάτισε τον Ετεοκλής Παύλου και την 3χρονη Μελίτα μέσα στην πισίνα και έγραψε στην ανάρτησή της:

«Πρώτη φορά κολυμβητήριο με τον μπαμπά και ο @eteoklispavlou τα έχει κάνει επάνω του απ’ τη χαρά του.»

eteoklis-pavlou.jpg

Baby swimming: Μία εξαιρετικά ωφέλιμη δραστηριότητα για μωρά και νήπια

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που είδαμε την Μελίτα να κάνει μαθήματα baby swimming. To baby-swimming είναι μία ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά και απευθύνεται σε μωρά από τριών μηνών έως και νήπια τριών ετών.

Σύμφωνα με έρευνες, τα παιδιά που εξοικειώνονται με το κολύμπι από τη βρεφική τους ακόμα ηλικία αναπτύσσουν την αντιληπτική τους ικανότητα και κοιμούνται καλύτερα. Πέρα από αυτό όμως, η βρεφική κολύμβηση επιδρά θετικά στη μυϊκή και κινητική τους ανάπτυξη, αυξάνει την αντοχή και τη δύναμή τους και φυσικά τα βοηθά να χαλαρώσουν και να ηρεμούν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved