Χατζίδου - Παύλου: Η έκπληξη που έκαναν στην κόρη τους για τη γιορτή της

H Μελίτα Παύλου όπως και η γιαγιά της, γιόρταζαν χθες.

Χατζίδου - Παύλου: Η έκπληξη που έκαναν στην κόρη τους για τη γιορτή της

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Η κόρη τους Μελίτα- Δήμητρα γιόρταζε όπως και η γιαγιά της.

Οι περήφανοι γονείς λοιπόν ευχήθηκαν στην κόρη τους αλλά και στη μητέρα του Ετεοκλή δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους και στέλνοντας τις πιο θερμές ευχές.

«Μεγάλη γιορτή σήμερα για το σπίτι μας, το μικρό και το μεγάλο μας κοριτσάκι γιορτάζουν και εγώ ο τρελό μπαμπάς είμαι από αυτούς που κόβουν τούρτα και το ζουν και στις γιορτές, γιατί τι θέλουμε στην ζωή τελικά…?
μια αφορμή για να κάνουμε πάρτυ
Τουλάχιστον εγώ αυτό θέλω
Χρόνια πολλά σε κάθε Δημητρη και Δήμητρα,να τους χαιρόμαστε!», έγραψε ο ευτυχισμένος μπαμπάς στον λογαριασμό του.

Όσο για την έκπληξη, όπως καταλάβατε, δεν ήταν άλλη από μια υπέροχη τούρτα με θέμα Baby Shark. Η χαρά της μικρής Μελίτας ήταν απερίγραπτη.

Ποιος είπε ότι τούρτα με κεράκι σβήνουμε μόνο στα γενέθλια;

Τη δική της τούρτα είχε και η γιαγιά Δήμητρα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο γιος της.

'Oσο για τις ευχές της μαμάς Ελένης... «Μελίτα Δήμητρά μου σ΄αγαπάμε! Να σε χαιρόμαστε! Να σε δούμε όπως επιθυμείς!» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε.

giorti-melitas-(3).jpg

Η αδυναμία στην κόρη και τη μαμά

Ο Ετεοκλής Παύλου έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη του αλλά και στη μητέρα του, την οποία θεωρεί βράχο της ζωής του. Με αφορμή μία οικογενειακή φωτογραφία που τράβηξαν στον γάμο του με την Ελένη Χατζίδου είχε σχολιάσει:

«Όλα ξεκίνησαν από την Κ. Δήμητρα την Μανούλα μου, το φόρεμα της σε απόχρωση του μπλε γεγονός καθόλου τυχαίο αφού ανέκαθεν μου θύμιζε τη θάλασσα…Μαγευτική, γαλήνια, ήρεμη, υπομονετική και δυνατή, ικανή να σπάσει ακόμα και την πέτρα όσο χρόνο και αν χρειαστεί. Ακόμα και ο πιο μεγάλος άντρας θα γονάτιζε μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής της», είχε γράψει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

melita-me-giagia.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved