Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η throwback φωτογραφία με τις δύο κόρες της

Η γνωστή παρουσιάστρια με τις δύο κόρες της ένα χρόνο πριν.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η throwback φωτογραφία με τις δύο κόρες της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε χθες στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τις κόρες της.

Δεν είναι πρόσφατη αλλά περσινή και συγκεκριμένα από τις 23 Οκτωβρίου. Μαμά και κόρες είναι ντυμένες καλοκαιρινά κι όπως σχολιάζει η παρουσιάστρια « το "γαϊδουροκαλόκαιρο" δε μας επισκέπτεται πρώτη φορά φέτος.»

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτή η φωτό τραβήχτηκε πριν από έναν χρόνο και συγκεκριμένα στις 23 Οκτωβρίου. Μου την επανέφεραν οι αναμνήσεις του κινητού μου.
Μάλλον το «γαϊδουροκαλόκαιρο»δε μας επισκέπτεται πρώτη φορά φέτος.»

https://www.instagram.com/p/CkGuKSxDTGC

Η καθημερινότητα με τα παιδιά

Για την Σταματίνα Τσιμτσιλή η καθημερινότητα είναι γεμάτη: το πρωί εκπομπή και στη συνέχεια υποχρεώσεις με τα παιδιά και την οικογένειά της.

Προσπαθεί τα Σαββατοκύριακα που ο ελεύθερος χρόνος όλων είναι περισσότερος να πηγαίνει βόλτες μαζί τους όχι μόνο σε πάρκα και εξοχές αλλά και στο κέντρο της πόλης.

Για παράδειγμα πριν μερικές ημέρες επισκέφτηκε με τα παιδιά της το Πολεμικό Μουσείο και δημοσίευσε μάλιστα τις ακόλουθες φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CkA-Qh3DjKl

Γενικά η παρουσιάστρια κάνει αρκετές αναρτήσεις με τα τρία παιδιά της, τον Γιάννη, τη Νάγια και τη Μαίρη αν και προσπαθεί να μην υπερβάλλει. Σε κάθε περίπτωση, δε δείχνει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιλέγοντας φωτογραφίες που είναι χωμένα στην αγκαλιά της ή έχουν πλάτη στο φακό.

https://www.instagram.com/p/ChRmpcpjDq9
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved