Πέτρος Πολυχρονίδης: Σπάνια φωτογραφία με την κόρη του

Η κόρη του είναι 12 ετών και του μοιάζει αρκετά (όχι πολύ)!

Πέτρος Πολυχρονίδης: Σπάνια φωτογραφία με την κόρη του
instagram @ petrospolychronidis

Μία σπάνια φωτογραφία με την 12χρονη κόρη του μοιράστηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο παρουσιαστής του Τροχού της Τύχης και του Asia Express, έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του και αυτό φαίνεται σε κάθε ανάρτηση που κάνει μαζί της. Σπάνια βέβαια... αλλά κάθε φωτογραφία δείχνει πόσο τη λατρεύει.

Τελευταία φορά που είχαμε δει φωτογραφία της μικρής ήταν τον Αύγουστο, τότε που είχαν επισκεφθεί οικογενειακώς το Λονδίνο.

«Τα κορίτσια μου ξέρουν να ποζάρουν λονδρέζικα, αλλά το μυστικό είναι το αγόρι πίσω από την κάμερα. 😉», είχε σχολιάσει τότε αποκαλύπτοντας ότι πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο 15χρονος γιος του.

Αυτή τη φορά μας εξέπληξε ευχάριστα και μας έδειξε τι αρέσει στην 12χρονη να κάνει.

Go kart! Μάλιστα! Η κόρη του λατρεύει τα karts και ο μπαμπάς τη συνοδεύει σε κάθε μάθημα. Ο ίδιος σχολίασε:

https://www.instagram.com/p/CkBaZpRM0p5

«Μικρή... Σε 10 χρόνια που θα είσαι στο grid του Silverstone στη F1, μην ξεχάσεις καμία πρόσκληση για το γερό πατέρα σου που σε έχωσε στα kart. 🏎️», σχολίασε κάτω από την τρυφερή φωτογραφία.

Τα παιδιά του πάνω από όλους και από όλα

Σε παλιότερη συνέντευξή του στη Real είχε πει για τα παιδιά του: «Έχω μάθει ότι πρέπει να προηγούνται και όχι να έπονται της εργασίας και των άλλων υποχρεώσεων. Τελευταία συνειδητοποίησα ότι έχω χάσει κάποια χρόνια μαζί τους και προσπαθώ, όσο μπορώ, να τα αναπληρώσω!».

Οικογενειακές στιγμές

Όπως αναφέραμε ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι από τους παρουσιαστές που κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά τους. Όμως μερικές φορές κάνει κάποιες εξαιρέσεις, όπως τότε που επισκέφθηκε το Λονδίνο και ανάρτησε αρκετές φωτογραφίες με την κόρη του και τον γιο του. Δείτε μερικές από αυτές όπως τις δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved