Κατερίνα Παπουτσάκη: Απογευματινή βόλτα με τον Κίμωνα στο πάρκο

Νέα στιγμιότυπα με τον γιο της δημοσίευσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Απογευματινή βόλτα με τον Κίμωνα στο πάρκο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μία εργαζομένη μαμά σαν όλες τις άλλες και μέσα στο τρέξιμο της καθημερινότητας και τα πολύωρα γυρίσματα, φροντίζει να περνάει με τους γιους της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Δύο στις 10» μίλησε για τους γιους της και τόνισε ότι τα παιδιά της δεν είχαν υπάρχει εμπόδιο ποτέ για την καριέρα της, ενώ πολλές φορές τα έπαιρνε μαζί της και στο θέατρο.

«Το δεύτερο παιδί μου το θήλασα 20 μήνες. Ήμουν στο Παλλάς στην παράσταση για τον Ωνάση και θήλαζα στο καμαρίνι. Τα παιδιά μου δεν είναι εμπόδιο για την καριέρα μου. Δεν το βλέπω έτσι. Ο άνθρωπος που είμαι προκύπτει από όλα όσα έχω ζήσει και από τους σημαντικούς ανθρώπους που έχω γύρω μου. Είναι ένα παζλ μιας προσωπικότητας» είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τα παιδιά μου. Είμαι πολύ περήφανη. Χαζομαμά ξεκάθαρα. Νιώθω ότι δίνω το καλύτερο που μπορώ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που δε με απασχολεί καθημερινά. Είναι κάτι που γενικώς το ψάχνω. Θέλω να περνάω ποιοτικό και ποσοτικό χρόνο μαζί τους. Είναι σημαντική και η ποσότητα».

Η ηθοποιός είναι ενεργή στα social media και το τελευταίο διάστημα αναρτά συχνά φωτογραφίες με τους γιους της Μάξιμο και Κίμωνα. Από τις δημοσιεύσεις της στο Instagram παίρνουμε μία ιδές για τις δραστηριότητες που κάνουν μαμά και γιοι μαζί. Μεταξύ αυτών να παίζουν μουσική και να τραγουδούν, να πηγαίνουν βόλτες και να βλέπουν ταινίες.

papoutsaki piano gios

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η νέα φωτογραφία με τον γιο της από την απογευματινή τους βόλτα

Νέα στιγμιότυπα με τον γιο της μοιράστηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη πριν από μερικές ημέρες. Η ηθοποιός και ο Κίμωνας πήγαν βόλτα στο πάρκο και η διάσημη μαμά απαθανάτισε τον γιο της να παίζει με τα αυτοκινητάκια του.

papoutsaki-kimonas-foto.jpg

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με τους γιους της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved