Σάββας Πούμπουρας: Παίζει λάστιχο με την κόρη του - Ενθουσιάστηκε η Κύνθια

Παλιό και αγαπημένο παιχνίδι αν και λίγο ξεχασμένο πια.

Σάββας Πούμπουρας: Παίζει λάστιχο με την κόρη του - Ενθουσιάστηκε η Κύνθια

O Σάββας Πούμπουρας με κάθε ευκαιρία βρίσκει να κάνει κάτι διαφορετικό με την κόρη του.

Όχι μόνο για να μη βαριέται η μικρή αλλά και να διασκεδάσει κάνοντας κάθε φορά κάτι καινούριο.

Χθες, λοιπόν, ο γνωστός παρουσιαστής έπαιξε λάστιχο μαζί της.

Πρόκειται για ακόμα ένα παιχνίδι που σιγά σιγά αρχίζει να ξεχνιέται με τόσο άλλα ( κουτσό, μακριά γαϊδούρα, γύρω γύρω όλοι) καθώς τα παιδιά πλέον έχουν άλλα ενδιαφέροντα.

Το λάστιχο για όσους δεν το θυμούνται ( ή πιθανόν δεν το γνωρίζουν) είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν δύο και πλέον άτομα. Το ιδανικό είναι τρία και πάνω αλλά αν δεν υπάρχει συμμετοχή ή είστε σπίτι και μια καρέκλα κάνει τη δουλειά της.

Τοποθετείτε λοιπόν το λάστιχο στα πόδια (εσείς από τη μια πλευρά και η …καρέκλα από την άλλη ) και το παιδί ανάλογα με την ηλικία του φυσικά, θα πρέπει να περάσει από διάφορες φάσεις του παιχνιδιού ( να πηδήξει το λάστιχο με το ένα πόδι, με τα δύο πόδια χωρίς να το ακουμπήσει, κ.ο.κ.).

Η Κύνθια πάντως με τη παρότρυνση του μπαμπά της έπαιξε λάστιχο και πολύ το ευχαριστήθηκε.

Ένας ενεργός μπαμπάς

Όπως σας έχουμε γράψει και στο παρελθόν, ο παρουσιαστής είναι ένας καθόλα ενεργός μπαμπάς. Μαθαίνει πράγματα στην κόρη του και παράλληλα μαθαίνει κι εκείνο πολλά από αυτήν.

https://www.instagram.com/p/Cc7F6Inqj3c

Πέρα από τα ταξίδια μαζί της, τον έχουμε να δει να μαγειρεύουν παρέα συχνά, να πηγαίνουν βόλτες οι δυο τους, να παίζουν στο σπίτι, να περιποιούνται τα λαχανικά στη βεράντα και πολλά άλλα.

https://www.instagram.com/p/Ch41gNeK_tH
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved