Αχιλλέας Πετρετζίκης: Ο μικρός τρώει μήλο παρακολουθώντας τον μπαμπά Άκη στην τηλεόραση

«Βλέπω τον μπαμπουίνο μου... και τρώω το μηλαράκι μου...», ήταν το σχόλιο του ευτυχισμένου μπαμπά στην ανάρτηση που έκανε.

Αχιλλέας Πετρετζίκης: Ο μικρός τρώει μήλο παρακολουθώντας τον μπαμπά  Άκη στην τηλεόραση

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι μπαμπάς δύο παιδιών. Πριν ο γιος του γίνει δύο ετών, η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο την κόρη τους

Ο γνωστός σεφ είναι πανευτυχής που μετά τον Αχιλλέα η οικογένειά του μεγάλωσε.

Μάλιστα όταν γεννήθηκε η κόρη του δημοσίευσε φωτογραφίες από το μαιευτήριο με το εξής σχόλιο:

akis-petretzikis-protes-foto-apo-maieutirio-(3).jpg

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα...».

akis-petretzikis.jpg

«Ο Αχιλλέας είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου»

Η σχέση που έχει ο Άκης Πετρετζίκης είναι πολύ στενή. Τον πηγαίνει στις κούνιες, παίζει μαζί του στο σπίτι και γενικά προσπαθεί να περνά χρόνο μαζί του. Μάλιστα ο γιος του ήταν η αφορμή να πειραματιστεί στην παιδική διατροφή.

«Έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Αν δεν το ζήσεις δεν έχεις και αντικειμενική άποψη για το παιδικό φαγητό. Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς. Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά. Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο. Κάποια στιγμή θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορείς να μαγειρέψεις για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για τα παιδάκια», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται».

Τα φρούτα δεν λείπουν φυσικά από τη διατροφή του μικρού Αχιλλέα.Οπως θα δείτε στο παρακάτω ποστ ο γιος του γνωστού σεφ τρώει μήλο παρακολουθώντας τον μπαμπά του στην τηλεόραση.

«Βλέπω τον μπαμπουίνο μου... και τρώω το μηλαράκι μου...», σχολίασε ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

petretzikis-gios.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved