Αντιγόνη Ψυχράμη: Πιο glamorous από ποτέ στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης - Η χιουμοριστική ανάρτηση

«Αυτό το outfit είναι ό,τι πρέπει για μία επίσκεψη στο μαιευτήριο» έγραψε χιουμοριστικά στο Instagram η εγκυμονούσα.

Αντιγόνη Ψυχράμη: Πιο glamorous από ποτέ στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης - Η χιουμοριστική ανάρτηση

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς πολύ σύντομα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς. Η τραγουδίστρια διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Σε μία από τις πιο πρόσφατες, η Αντιγόνη Ψυχράμη αστειεύτηκε για το glamorous στιλ της. Πιο συγκεκριμένα, η εγκυμονούσα φόρεσε ένα ασημένιο δετό πουκάμισο με πούλιες, μαύρο παντελόνι και ασημένια κοσμήματα.

Το outfit επέλεξε για τις ανάγκες φωτογράφισης, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, στην οποία έγραψε μεταξύ άλλων:

«Νομίζω ότι αυτό το outfit είναι ότι πρέπει για μια επίσκεψη στο μαιευτήριο….

Η Πούλια και ο Αυγερινός»

Το φύλο του μωρού και η «νονά» Τζένη

Η Αντιγόνη Ψυχράμη αποκάλυψε πρόσφατα σε ανάρτησή της και το φύλο του μωρού το οποίο είναι κοριτσάκι. Η τραγουδίστρια «συναντήθηκε» τηλεοπτικά με την ηθοποιό Τζένη Θεωνά η οποία παρουσιάζει την εκπομπή «Μαμάδες» στην ΕΡΤ και στην ανάρτησή της στο Instagram έγραψε:

«Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, συναντήθηκα με την @jennytheona για να τα πούμε όλα σαν Μαμάδες… Μπορεί να έχει αγόρι αλλά είχε ωραίες ιδέες για κοριτσίστικο όνομα. Έχετε να μου προτείνετε εσείς κάποιο;»

https://www.instagram.com/p/CjUw4HLK8FU

Ακόμα πάντως δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο νέο μέλος της οικογένειας.

Για το γεγονός πάντως ότι μετά τον γιο τους, Χάρη, το δεύτερο παιδί είναι κοριτσάκι, είχε μιλήσει και Δημήτρης Μακαλιάς σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show:

«’Ολοι μου λένε ότι με το κορίτσι θα είναι διαφορετικά, γιατί με τον μπαμπά έχουν άλλη σχέση, αλλά εγώ δεν το καταλαβαίνω γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος με τον γιο μου. Βρίσκω την ευτυχία σε πολύ απλά πράγματα καθημερινά. Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου, τη γυναίκα και το παιδί μου, νιώθω πολύ πλήρης».

https://www.instagram.com/p/Ch_uUwDKnGE

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της εγκυμονούσας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved