Μαρία Κορινθίου: Στόλισε το σπίτι της για το Halloween

Η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπο από τον στολισμό που έκανε εν όψει  Halloween.

Μαρία Κορινθίου: Στόλισε το σπίτι της για το Halloween

Αυτή την περίοδο η Μαρία Κορινθίου «τρέχει και δεν φτάνει».

Από τη μια, η καθημερινή της παρουσία στην εκπομπή του ΑΝΤ-1 « Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και από την άλλη, η παράσταση “Jordan” όπου υποδύεται την τραγική ηρωίδα Σίρλεϋ Τζόουνς και η οποία παρουσιάζεται για 4η συνεχή χρονιά.

Όμως η ηθοποιός καταφέρνει και βρίσκει ισορροπίες με το νέο της πρόγραμμα, εξοικονομώντας τον απαραίτητο χρόνο για την κόρη και τον σύζυγό της.

Μάλιστα πρόλαβε και στόλισε – όχι για τα Χριστούγεννα – αλλά για το Halloween και δημοσίευσε και σχετικό στιγμιότυπο.

korinthiou.jpg

Όπως βλέπετε, η κολοκύθα, σήμα κατατεθέν του Halloween κυριαρχεί στη διακόσμηση ενώ εξίσου εντυπωσιακή είναι και η νυχτερίδα που κρέμεται από το ταβάνι.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Halloween γιορτάζεται τη νύχτα της 31 Οκτωβρίου.

Η γιορτή αυτή τηρείται σε πολλές χώρες την παραμονή της Ημέρας των Αγίων Πάντων, που είναι η 1η Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης των αγίων αλλά και των νεκρών προγόνων. Τα παιδιά ντύνονται σε κάτι «τρομακτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, γνωστό ως «trick or treat» ή «φάρσα ή κέρασμα». Επίσης, η κολοκύθα αποτελεί σύμβολο της εορτής. Ακόμη, οι άνθρωποι κάνουν πλάκες, ανάβουν φωτιές, βλέπουν ταινίες με σχετική θεματολογία ή επισκέπτονται "στοιχειωμένα" αξιοθέατα.

Η σχέση με την κόρη της

Η Μαρία Κορινθίου λατρεύει την μοναχοκόρη της Ισμήνη, που είναι πλέον 14 ετών. Οι αναρτήσεις που κάνει μαζί της δεν είναι πάρα πολλές είναι όμως αρκετές για να δείτε πώς είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved