Γιώργος Λιάγκας: Οι βουτιές με τον γιο του και η βόλτα με go karts

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο είχε ο Γιώργος Λιάγκας με τους γιους του, Δημήτρη και Γιάννη.

Γιώργος Λιάγκας: Οι βουτιές με τον γιο του και η βόλτα με go karts

Ο Γιώργος Λιάγκας, που φέτος πρωταγωνιστεί στην πρωινή ζώνη, άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και απόλαυσε ένα χαλαρό διήμερο με τα παιδιά του.

Το Σάββατο το πρόγραμμά τους είχε βόλτα με go kart και την Κυριακή βουτιές.

Στα στιγμιότυπα που θα δείτε παρακάτω ο Γιάννης και ο Δημήτρης φορούν τα κράνη τους και χαιρετούν τον μπαμπά από τα οχήματά τους.

«Ε και αυτά καλά είναι», σχολίασε ο παρουσιαστής δείχνοντάς μας τα αγόρια του.

Την επόμενη μέρα ακολούθησε το βίντεο που δείχνει τον ίδιο με τον γιο του να κάνουν βουτιές, κάτι που δεν μας φαίνεται πια καθόλου περίεργο μιας και οι γιοι του είναι χειμερινοί κολυμβητές. Τα τελευταία χρόνια, τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Γιάννης δεν χάνουν ευκαιρία και βουτούν κάθε φορά που βλέπουν έστω και μια ηλιαχτίδα. Αυτή τη φορά ωστόσο ο ένας έκανε βουτιά με τον μπαμπά και ο άλλος κρατούσε το κινητό τηλέφωνο για να απαθανατίσει τη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CjxsNSYK4HW

«Με την καλύτερη παρέα!!!!» σχολίασε και εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί του γιατί για έναν γονιό καλύτερη παρέα από τα παιδιά του δεν υπάρχει.

Όλα τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων που ακολούθησαν έδειχναν τον θαυμασμό στο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα και πόσο καλός μπαμπάς είναι.

Μία διαδικτυακή του φίλη έγραψε: «❤️❤️❤️❤️μακάρι να ήταν τόσο από κοντά στα παιδιά τους όλοι οι γονείς!! Μπραβοοο σας!!👌👌❤️❤️❤️εγώ σας βγάζω το καπέλο».

Μια άλλη σχολίασε: «Γιώργο είσαι ο καλύτερος όλων! Είσαι αυθεντικός κ δεν μασάς τα λόγια σου.Να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου!!!» και μια άλλη φίλη του έγραψε: «Μπράβο, να περνάτε όμορφα με τα παιδάκια σας».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved