Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της κάνει βόλτα με τη βαλίτσα στο χέρι

Ένα νέο απολαυστικό στιγμιότυπο με την κόρη της δημοσίευσε η Νικολέττα Ράλλη.

Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της κάνει βόλτα με τη βαλίτσα στο χέρι

Η Νικολέττα Ράλλη έχει χιούμορ, είναι αυθόρμητη και αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στα Social Media. Η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει το δικό της κοινό και οι ακόλουθοί της περιμένουν πώς και πώς για τα καθιερωμένα πλέον Q&As στο Instagram, όπου δίνει συμβουλές, μοιράζεται εμπειρίες και εκφράζει τη γνώμη της για διάφορα θέματα.

Σε πολλές από τις αναρτήσεις της πρωταγωνιστεί φυσικά και η κόρη της, Σοφία, η οποία έγινε δύο ετών τον περασμένο Ιούνιο. Το κοριτσάκι ξεκίνησε φέτος βρεφονηπιακό σταθμό και σε ανάρτησή της η παρουσιάστρια είχε γράψει:

«Ποσό σπουδαίο πράγμα είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί… Να σου δίνεται η ευκαιρία/ευλογία, να ξεκινάς το ταξίδι της ζωής, από την ημέρα μηδέν, από την θέση του παρατηρητή/κηδεμόνα. Ότι πιο ενδιαφέρον και βαθιά συγκλονιστικό έχω ζήσει στην ζωή μου!

Πρώτη φορά σχολείο!!! Καλή σχολική χρόνια σε όλα παιδάκι.

(Ένα δάκρυ κύλησε…)»

https://www.instagram.com/p/CiHz8TGopyH

Νικολέττα Ράλλη: Η νέα απολαυστική ανάρτηση με τη μικρή Σοφία

Μία ακόμα ανάρτηση με την Σοφία έκανε η παρουσιάστρια λίγες μέρες πριν. Αυτή τη φορά δημοσίευσε σε Instagram Story στιγμιότυπα από τη βόλτα τους. Η μικρή Σοφία προχωράει μπροστά με άνετο και casoual outfit και σέρνει μία… βαλίτσα.

«Εντωμεταξύ η βαλίτσα χωρίς κανένα λόγο» γράφει η διάσημη μαμά στη δημοσίευσή της.

nikoletta-ralli-kori-valitsa.jpg

Το κοριτσάκι είναι σε μία ηλικία που απολαμβάνει να ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω της και φυσικά η Νικολέττα Ράλλη απολαμβάνει και καταγράφει όλα της τα καμώματα.

Δείτε στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει η Νικολέττα Ράλλη με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved