Μαίρη Συνατσάκη: Τρόμαξε τους followers της με ένα story

Συνεχίζει την καθαριότητα του σπιτιού η Μαίρη Συνατσάκη!

Μαίρη Συνατσάκη: Τρόμαξε τους followers της με ένα story

Μετά τα ρούχα και τις ντουλάπες, σειρά είχαν τα ντουλάπια της κουζίνας. Η Μαίρη Συνατσάκη όσο κάθεται μέσα στο σπίτι κάνει δουλειές. Πολλές δουλειές. Καθαρίζει ντουλάπες και ντουλάπια, ξεφορτώνεται τα πράγματα που δεν χρειάζεται και γενικότερα προετοιμάζεται για τον ερχομό του μωρού.

https://www.instagram.com/p/CjlRzlkLkWE

Τώρα κάποιοι θα πουν τι σχέση έχουν οι ντουλάπες και τα ντουλάπια με τον ερχομό του μωρού; Και εμείς θα πούμε «Έχουν έχουν, ειδικά αν είσαι μέλλουσα μαμά και έχεις το σύνδρομο της φωλιάς!». Το Nesting Pregnancy (έτσι το λένε στο εξωτερικό nest=φωλιά) είναι η τάση της μέλλουσας μαμάς να καθαρίζει, να τακτοποιεί και να συμμαζεύει το σπίτι όσο προετοιμάζεται για την άφιξη του μωρού της.

Μετά τα ρούχα σειρά είχαν τα ντουλάπια της κουζίνας

Με ένα story στο Instagram η παρουσιάστρια έδειξε ότι καθάρισε και τα ντουλάπια της κουζίνας της. Δεν περίμενε όμως ότι η φωτογραφία που θα την έδειχνε με την κοιλιά στο στόμα ανεβασμένη στον πάγκο της κουζίνας θα προκαλούσε την ανησυχία των διαδικτυακών της φίλων.

Με ένα δεύτερο story που ακολούθησε τους καθησύχασε λέγοντας: «Κατέβηκα, κατέβηκα, με πρόσεχαν δύο άνθρωποι και τρία γατιά! Μην μου αγχώνεστε».

Η κουμπαριά με την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και οι αναρτήσεις της είτε έχουν να κάνουν με την εγκυμοσύνη της, είτε τη δουλειά της, είτε τους φίλους της. Μια μέρα πριν το καθάρισμα των ντουλαπιών, είχε αναρτήσει stories που την έδειχναν να κουβαλά σνακς και μπουφάν για τους φίλους της (θα το πούμε και σύνδρομο της μάνας «Παιδί μου να φας / Παιδί μου ζακέτα να βάλεις»). Βλέπετε πήγε να παρακολουθήσει την συναυλία της Άννας Βίσση με μερικούς φίλους και εκεί ήταν που αποκάλυψε και την νονά του παιδιού της.

Ποια θα βαφτίσει το παιδί αν δεν το μάθατε; Μα φυσικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Οι δύο γυναίκες είναι χρόνια φίλες και θα «δέσουν» αυτή την φιλία με μια κουμπαριά. Τα νέα έκανε γνωστά η Ντορέττα μέσα από αυτή την ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/CjoMLEGo4zc

«Ευτυχισμένη νονά🌟🌟🌟
#bestfriends #newlife #family #mybestfriendsbaby #love #blessed #nightout»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved