Γιώργος Χειμωνέτος: Πέντε φωτογραφίες με τη σύζυγο και τα παιδιά τους

Ο Γιώργος Χειμωνέτος είναι ένας ευτυχισμένος σύζυγος και μπαμπάς.

Γιώργος Χειμωνέτος: Πέντε φωτογραφίες με τη σύζυγο και τα παιδιά τους
Instagram@ georgehimonetos

Ο Γιώργος Χειμωνέτος, Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του και αρκετές συμμετοχές σε τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές, είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς δύο παιδιών.

Στον λογαριασμό του στο Instagram κάνει συχνά αναρτήσεις τόσο με τον γιο του Κωνσταντίνο όσο και με την κόρη του, Αρμονία.

https://www.instagram.com/p/CREkLhIMyd_

Μάλιστα η μικρή είχε συμμετάσχει στην καθημερινή σειρά «Ήλιος» του ANT1 ενσαρκώνοντας τη Μυρτώ.

https://www.instagram.com/p/CTRquqBsxya

Η πατρότητα και η αλλαγή στη ζωή του

Ο Γιώργος Χειμωνέτος είναι παντρεμένος με την Εύα Μουρτζάκη εδώ και χρόνια. Η επιλογή του να γίνει μπαμπάς ήταν συνειδητή και ήταν απόλυτα συνειδητοποιημένος.

« Μου αρέσει πολύ ο ρόλος του πατέρα. Ήταν επιλογή μου να γίνω πατέρας και σε μεγάλη ηλικία γιατί ήθελα να είμαι συνειδητοποιημένος. Έχω αφοσιωθεί εκεί στο 100%. Δεν ξέρω βέβαια αν τα κάνω όλα σωστά ή όλα λάθος αλλά θέλω να είμαι από κοντά αν μη τι άλλο ώστε να γνωρίζω πώς μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Θέλω να έχω άποψη από τα πιο μικρά πράγματα μέχρι τα πιο σημαντικά. Έτσι ακριβώς μεγάλωσα κι εγώ. Είναι όλα πολύ όμορφα και περνάω δημιουργικά θα έλεγα σαν μπαμπάς. Μπορεί επαγγελματικά να είχα φρενάρει λίγο επίτηδες καθώς ήθελα να δώσω χρόνο στα παιδιά
μου, έκανα κάποια μη παραγωγικά πράγματα επαγγελματικά αλλά δεν με πειράζει», ανέφερε σε συνέντευξή του στο « Λοιπόν».

Όσο για το αν ο ερχομός τον παιδιών άλλαξε τη ζωή του, απάντησε: «Ναι, 100%. Άλλες προτεραιότητες, άλλη οργάνωση, άλλες οι ταχύτητες, διαφορετικά συναισθήματα. Όλα άλλαξαν και ήταν ένα τελείως διαφορετικό πράγμα».

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις πέντε πιο πρόσφατες φωτογραφίες με τη σύζυγο και τα παιδιά τους:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved