Ελένη Χατζίδου: «Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου» - Η νέα ανάρτηση με την κόρη της

Η Ελένη Χατζίδου έχει αδυναμία στην μοναχοκόρη της και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Ελένη Χατζίδου: «Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου» - Η νέα ανάρτηση με την κόρη της

Η Ελένη Χατζίδου καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα μέσω Instagram από τη δουλειά, το σπίτι, τις εξόδους της. Σε πολλές από τις αναρτήσεις της πρωταγωνιστεί η κόρη της, Μελίτα, και με κάθε ευκαιρία η τραγουδίστρια δείχνει την αδυναμία που της έχει.

Η Μελίτα Παύλου έγινε τριών ετών τον περασμένο Σεπτέμβρη. Είναι ένα τρισχαριτωμένο κοριτσάκι που όλο χαμογελά και τρελαίνει τους γονείς με τα καμώματά της. Φέτος ξεκίνησε παιδικό σταθμό, ενώ αγαπημένες της δραστηριότητες είναι η μαγειρική και η ζωγραφική.

Η Ελένη Χατζίδου καθημερινά δημοσιεύει απολαυστικές φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη της και σε μία από τις πιο πρόσφατες, εκμυστηρεύτηκε για ακόμα μία φορά τον έρωτα που της έχει.

«O άγγελός μου, το μεγαλύτερο επίτευγμά μου… Σ’ αγαπώ ως το άπειρο» έγραψε.

Στη φωτογραφία μαμά και κόρη ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό. Η Μελίτα φοράει ροζ τούλινη φούστα, ένα λευκό μπλουζάκι, ένα τζιν αμάνικο τζάκετ και για ακόμα μία φορά κλέβει τις εντυπώσεις με το στιλ της.

https://www.instagram.com/p/Cjm7QxUNGCm

Ελένη Χατζίδου: Η πρωινή εκπομπή, το ξεκίνημα της Μελίτας στον παιδικό σταθμό και η νέα καθημερινή ρουτίνα

Η νέα σεζόν έφερε αλλαγές στην καθημερινότητα της οικογένειας Παύλου. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι οι νέοι παρουσιαστές της εκπομπής Breakfast@Star και παράλληλα η Μελίτα ξεκίνησε παιδικό σταθμό.

Για την κόρη της και το νέο αυτό ξεκίνημα μίλησε η τραγουδίστρια σε ένα Q&A που έκανε στο Instagram, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ακολούθου της.

«Της είπαμε ότι θα κάνει φίλους, ότι θα παίζει με τα άλλα παιδάκια και ότι θα μάθει πολλά πράγματα. Πήγαμε μαζί της από την αρχή και το είδε και της άρεσε πολύ και μάλιστα ανυπομονεί τόσο πολύ να πάει».

Όσο για τον χρόνο που πλέον είναι αρκετά περιορισμένος λόγω της καθημερινής εκπομπής και άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ευτυχώς το ζευγάρι έχει πολύτιμη βοήθεια από γιαγιάδες και παππούδες. Μάλιστα, η Μελίτα λατρεύει να περνάει χρόνο στο σπίτι της γιαγιά της όπου η αυλή θυμίζει παιδότοπο.

Δείτε φωτογραφίες της τραγουδίστριας με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved