Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Φουλ ενέργεια η κόρη της στις 8 το απόγευμα

Η κόρη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου παίζει στην παιδικά χαρά και το χαίρεται.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Φουλ ενέργεια η κόρη της στις 8 το απόγευμα

Τα παιδιά συχνά μας εκπλήσσουν με την ανεξάντλητη ενέργειά τους. Μπορεί να ξυπνάνε νωρίς, να κάνουν έξι ή επτά ώρες μάθημα στο σχολείο, να διαβάζουν, να πηγαίνουν στις εξωσχολικές δραστηριότητες και παρά το γεμάτο πρόγραμμα, να έχουν όρεξη και ενέργεια για παιχνίδι.

Αυτό ακριβώς περιγράφει η και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε ένα Instagram Story που μοιράστηκε χθες το απόγευμα. Η δημοσιογράφος απαθανάτισε την κόρη της στην παιδική χαρά ενώ σκαρφαλώνει σε μία πολύγωνη ογκώδη κατασκευή αναρρίχησης. Η ώρα; Οκτώ και τέταρτο.

«Λέβελζ ενέργειας 10/10» γράφει χιουμοριστικά και όσοι έχουν παιδιά σε αυτήν την ηλικία και όχι μόνο, καταλαβαίνουν απόλυτα.

eliana-chrusikopoulou.JPG

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το νέο σπίτι και τα δωμάτια των κοριτσιών της

Επιστροφή στην δουλειά, προσαρμογή σε μία νέα καθημερινότητα με σχολεία και εξωσχολικές δραστηριότητες, μετακόμιση σε νέο σπίτι. Για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου το φθινόπωρο αυτό επιφύλασσε πολλές αλλαγές.

Η δημοσιογράφος μετακόμισε πρόσφατα σε νέο σπίτι και μοιράστηκε μέσω Instagram τα δωμάτια, τα χρώματα που διάλεξε, τα δωμάτια της Ισαβέλλας και της Βικτώριας, ενώ δεν δίστασε να ζητήσει και τη γνώμη των ακολούθων της.

«Αν έχεις μπει ποτέ σε καινούργιο άδειο σπίτι, ξέρεις πολύ καλά αυτό το παράξενο συναίσθημα: φόβος, άγχος, ενθουσιασμός, όλα στο μπλέντερ.

Και αναρωτιέσαι, "από που να το πιάσω; Ποιο είναι το πρώτο βήμα;" και η απάντηση δεν είναι προφανής, γιατί εκείνη τη στιγμή ακόμα και το Έβερεστ σου μοιάζει με λοφάκι.

Ξέρεις πότε ένιωσα μια ανακούφιση; Όταν συνειδητοποίησα πως, ανοίγοντας αυτήν την πόρτα, είχα ήδη κάνει το πρώτο βήμα. Έχω ξεκινήσει - και προχωράω…», είχε γράψει δημοσιεύοντας το παρακάτω βίντεο.

https://www.instagram.com/p/Ci0Z71euBba

Τα δωμάτια των δύο κοριτσιών ήταν από τους χώρους του σπιτιού που επιμελήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή. Είναι άνετα, φωτεινά και διακοσμήθηκαν με βάση τις ανάγκες τους, την προσωπικότητά τους και φυσικά, το γούστο τους.

Το δωμάτιο της Βικτώριας είναι διασκοσμημένο σε ροζ παλ αποχρώσεις. Έχει υπερυψωμένο κρεβάτι, γραφείο και λεπτομέρειες που δίνουν πιο ρομαντικές πινελιές στην όλη διακόσμηση. Το δωμάτιο της Ισαβέλλας από την άλλη έχει πιο έντονα χρώματα και μεγαλύτερο γραφείο.

Δείτε φωτογραφίες του νέου σπιτιού της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved