Σταματίνα Τσιμτσιλή:Γιορτάζοντας το Halloween-Η φώτο με την κόρη της και τις νυχτερίδες στα μαλλιά

Μία από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που γιορτάζει το Halloween για χάρη των παιδιών της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή:Γιορτάζοντας το Halloween-Η φώτο με την κόρη της και τις νυχτερίδες στα μαλλιά

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η γνωστή παρουσιάστρια, φόρεσε νυχτερίδες στα μαλλιά και βγήκε βόλτα με τις κόρες της. Μάλιστα φωτογραφίες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντάς μας πόσο όμορφα περνά μαζί με τα παιδιά της. Παρακάτω θα τη δείτε αγκαλιά με τη μία κόρη της, να γελούν και να απολαμβάνουν τις στιγμές μαζί.

"Σαββατιάτικη βόλτα με halloween διάθεση", σχολίασε η παρουσιάστρια κάτω από τις φωτογραφίες της.

Είναι η πρώτη φορά που γιορτάζει το Halloween;

Δημόσια και στα social media ναι, είναι η πρώτη φορά, γι' αυτό και κάποιοι followers της σχολίασαν με αρνητικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Στην πραγματικότητα όμως, λίγη halloween διάθεση κάθε χρόνο την είχαν στο σπίτι. Βλέπετε στο σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά της, γίνεται αναφορά στην συγκεκριμένη γιορτή και με κάποιο τρόπο τα πιτσιρίκια -άλλα πολύ και άλλα λιγότερο- γιορτάζουν την γιορτή αυτή.

Διάσημοι που γιορτάζουν το Halloween

Μπορεί η ανάρτηση της Σταματίνας να ήταν "κόκκινο πανί" για κάποιους όμως, δεν είναι η μόνη Ελληνίδα διάσημη που γιορτάζει αυτό το ξενόφερτο έθιμο που πλέον όλα τα παιδιά λατρεύουν. Η Βίκυ Καγιά, η Αντελίνα Βαρθακούρη με τον σύζυγό της Χάρη και η Φαίη Σκορδά έχουν αναρτήσει στο παρελθόν φωτογραφίες τους με αφορμή το Halloween. Μάλιστα όλοι τους σκάλισαν μέχρι και κολοκύθες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved