Σοφία Βασιλέλη: Γνωρίστε τη 14χρονη που έφτιαξε το σκίτσο της οικογένειας Τανιμανίδη

Η 14χρονη Σοφία κρύβεται πίσω από τα εντυπωσιακά σκίτσα διάσημων γονιών, ηθοποιών από αγαπημένες ελληνικές σειρές και γενικά προσώπων που το κάθε ένα έχει ξεχωρίσει για τους δικούς του λόγους.

Σοφία Βασιλέλη: Γνωρίστε τη 14χρονη που έφτιαξε το σκίτσο της οικογένειας Τανιμανίδη
Instagram / sofiaavsl13

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα αγαπημένο και αγαπητό ζευγάρι. Οι ακόλουθοί τους στο Instagram ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες και κάθε τους ανάρτηση γίνεται viral σε ελάχιστα λεπτά. Χαρακτηριστικό και πρόσφατο παράδειγμα; Το βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι δίδυμες κόρες του περπατούν και αγκαλιάζονται μέσα στο σπίτι και τα στιγμιότυπα όπως ήταν αναμενόμενο, συγκέντρωσαν πάνω από 112.000 likes και χιλιάδες σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CjceZtwjFuc

Ακόμα μία πρόσφατη ανάρτηση του ζευγαριού που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, ήταν αυτή με το σκίτσο της οικογένειας Τανιμανίδη την οποία δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα σε Instagram Story. Η ομοιότητα, ειδικά των διδύμων, Αριάνα και Φιλίππα, είναι καταπληκτική.

https://www.instagram.com/p/CjV7kbMroMc

Το σκίτσο έκανε η Σοφία Βασιλέλη, 14 χρονών, και μπαίνοντας στο προφίλ της στο Instagram μπορεί κανείς να δει ακόμα περισσότερες δημιουργίες της. Η Σοφία εμπνέεται από σειρές, celebrities, πρόσωπα της επικαιρότητας, πρόσωπα που έχουν μία επιρροή προς αυτήν, όπως αναφέρει.

Για εκείνη η ζωγραφική είναι έκφραση, φτιάχνει ένα καινούριο σκίτσο κάθε μέρα, και αυτά είναι μόνο μερικά από όσα μας είπε απαντώντας στις ερωτήσεις μας.

Κατ’ αρχάς πες μας λίγα πράγματα για τη Σοφία. Πόσο χρονών είσαι και τι είναι για εσένα η ζωγραφική;

Σ.Β. Είμαι η Σοφία, είμαι δεκατεσσάρων ετών και ζω στην Αθήνα. Η ζωγραφική για εμένα είναι από πάντα ένας τρόπος έκφρασης. Το βλέπω σαν μια όμορφη διαφυγή από την καθημερινότητα και ό,τι με απασχολεί. Επίσης, ως αρκετά αγχώδες άτομο, με βοηθάει αρκετά στο να ηρεμώ και να διώχνω κάθε αρνητική σκέψη.

Οι δημιουργίες παραπέμπουν στον σχεδιασμό cartoon, βέβαια η ομοιότητα με τα πρόσωπα που ζωγραφίζεις είναι καταπληκτική. Έχεις κάνει μαθήματα ή είσαι αυτοδίδακτη;

Σ.Β. Σας ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι πως είμαι εντελώς αυτοδίδακτη. Εξελίχθηκα αρκετά κατά την περίοδο της καραντίνας όπου εφόσον δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω για περάσει ο χρόνος ζωγράφιζα όλη μέρα.

Στο προφίλ σου στο Instagram γράφεις ότι δημιουργείς ένα σκίτσο την ημέρα; Πόσο χρόνο χρειάζεσαι για το κάθε ένα;

Σ.Β. Ναι, η αλήθεια είναι ότι από τότε που υιοθέτησα αυτό το στυλ τέχνης προσπαθώ κάθε μέρα να έχω έτοιμο κάτι νέο για τον κόσμο που με ακολουθεί. Συνήθως δημιουργώ τόσο πολύ που πάντα έχω στην άκρη κάτι έτοιμο οπότε πλέον δεν είναι δύσκολο. Βέβαια, όλα γίνονται με ένα όριο μιας και δεν θέλω να παραμελώ το σχολείο.

Πώς επιλέγεις τα πρόσωπα που σχεδιάζεις; Κάποια για παράδειγμα, είδαμε ότι είναι εμπνευσμένα από ελληνικές σειρές.

Σ.Β. Ο κάθε άνθρωπος που ζωγραφίζω σίγουρα έχει κινήσει το ενδιαφέρον μου και σίγουρα έχει μια επιρροή προς εμένα. Συνήθως επιλέγω να ζωγραφίσω κάποιον είτε από τον θαυμασμό που τρέφω για την δική του τέχνη είτε για την θετικότητα που εκφράζει. Ωστόσο, δεν θα μπορούσα να μην έχω σχεδιάσει τους χαρακτήρες από τις αγαπημένες μου ελληνικές σειρές!

https://www.instagram.com/p/CiNOCv_tKxe

Δικό σου αγαπημένο σκίτσο από αυτά που έχουμε δει στο προφίλ σου;

Σ.Β. Για κάθε μου δημιουργία έχω πάντα τόσο ενθουσιασμό και ανυπομονώ πάρα πολύ να έρθει η στιγμή να τη μοιραστώ με τον κόσμο που ενώ λατρεύω όλα μου τα σκίτσα κάθε καινούργιο είναι και το νέο αγαπημένο μου. Αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποιο, νομίζω θα πω και αυτό που ξεχώρισε ο κόσμος και είναι αυτό με τις αγαπημένες μας γιαγιάδες από το πάρα πέντε.

Δείτε ακόμα περισσότερα σκίτσα της Χριστίνας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved