Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Αυτά είναι τα νέα δωμάτια της Ισαβέλλας και της Βικτώριας - Πάρτε ιδέες

Οι κόρες της Ελιάνας Χρυσικοπούλου είναι ενθουσιασμένες με τα παιδικά δωμάτιά τους. 

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Αυτά είναι τα νέα δωμάτια της Ισαβέλλας και της Βικτώριας - Πάρτε ιδέες

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου εδώ και λίγο καιρό έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι κι είναι ενθουσιασμένη.

Μέσα από βίντεο και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους followers της τις αλλαγές που έκανε στα δωμάτια, το καθιστικό αλλά και την κουζίνα ενώ δεν δίστασε να ζητήσει και τη γνώμη τους.

«Αν έχεις μπει ποτέ σε καινούργιο άδειο σπίτι, ξέρεις πολύ καλά αυτό το παράξενο συναίσθημα: φόβος, άγχος, ενθουσιασμός, όλα στο μπλέντερ.
Και αναρωτιέσαι, «από που να το πιάσω; Ποιο είναι το πρώτο βήμα;» και η απάντηση δεν είναι προφανής, γιατί εκείνη τη στιγμή ακόμα και το Έβερεστ σου μοιάζει με λοφάκι.
Ξέρεις πότε ένιωσα μια ανακούφιση; Όταν συνειδητοποίησα πως, ανοίγοντας αυτήν την πόρτα, είχα ήδη κάνει το πρώτο βήμα. Έχω ξεκινήσει - και προχωράω…», είχε γράψει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, δημοσιεύοντας το παρακάτω βίντεο.

https://www.instagram.com/p/Ci0Z71euBba

Τα καινούρια παιδικά δωμάτια

Αυτές που περίμεναν με ιδιαίτερη ανυπομονησία να μετακομίσουν στο νέο σπίτι ήταν η Ισαβέλλα και η Βικτώρια. Οι δύο αδελφές έχουν δικά τους, ολοκαίνουρια δωμάτια, διακοσμημένα σύμφωνα με τις ανάγκες, την προσωπικότητά τους, αλλά και τις επιθυμίες τους.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες των παιδικών δωματίων τα οποία όπως έγραψε λατρεύουν οι μικρές: «Είναι συγκινητικό να δημιουργείς κάτι από το μηδέν - πόσο μάλλον όταν αυτό το «κάτι» είναι τα δωμάτια που θα παίζουν, θα διαβάζουν, θα ξεκουράζονται, θα κοιμούνται και θα ξυπνάνε τα παιδιά σου. Να, λοιπόν, τα νέα δωμάτια της Ισαβέλλας & της Βικτώριας, αφού τα «έζησαν» εδώ και λίγο καιρό. Τα κρεβάτια τους και τα γραφεία τους (ή, για να το πω καλύτερα, τα κρεβατογραφεία τους) είναι από την G...s, όπου μαζί μελετήσαμε τις ανάγκες των κοριτσιών, το μέγεθος των δωματίων τους, τις σχολικές τους απαιτήσεις (η Ισαβέλλα έχει καθημερινό διάβασμα και χρειάζεται γραφείο, η Βικτώρια νομίζει ότι «χρειάζεται» γραφείο) την ασφάλεια για το ύψος του κρεβατιού τους με βάση την ηλικία τους (ευτυχώς τα περισσότερα έπιπλα στη συγκεκριμένη εταιρία γίνονται εξ’ ολοκλήρου custom made) και βέβαια το γούστο τους, το πόσο κουλ ή κοριτσίστικος θέλουν να είναι ο χώρος τους (Βικτώρια + παραμυθένιο τούνελ = LFE). Το αποτέλεσμα; Τα λατρεύουν. Και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία, τίποτα άλλο».

Πάρτε μια γεύση από τα δωμάτιο των κοριτσιών στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved