Μαίρη Συνατσάκη: Το σύνδρομο της φωλιάς και όλα όσα έκανε μέσα στο Σαββατοκύριακο

Τι έκανε μέσα στο Σαββατοκύριακο και τι σχολίασαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Μαίρη Συνατσάκη: Το σύνδρομο της φωλιάς και όλα όσα έκανε μέσα στο Σαββατοκύριακο
instagram @ mairiboo

Με μια σειρά από insta stories η Μαίρη Συνατσάκη έδειξε τι έκανε όλο το Σαββατοκύριακο και «χάθηκε» για λίγο από τα social media.

«Τι φαντασμαγορικό έκανα αυτό το σουκού και έλειπα από εδώ; #δενμερώτησεκανειςedition», άρχισε να γράφει η μέλλουσα μαμά συνεχίζοντας.

«Έβαλα πλυντήρια και στεγνωτήρια, δίπλωσα πάρα πολλά ρούχα, έκανα εκκαθάριση και τακτοποίηση ντουλάπας, δοκίμασα για πρώτη φορά μαξιλάρι εγκυμοσύνης, προσπαθούμε να αδειάσουμε από χαζά πραγματάκια το μελλοντικό παιδικό δωμάτιο, μαγείρεψα!».

Κατά τη διάρκεια αυτών των stories όμως, οι διαδικτυακοί της φίλοι τη «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις και διάφορα άλλα πράγματα, ενώ κάποιοι διαπίστωσαν ότι η εγκυμονούσα έχει το σύνδρομο της φωλιάς.

Το σύνδρομο της φωλιάς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Το πρώτο πράγμα που της έστειλαν; Ότι αυτή η εκκαθάριση του σπιτιού οφείλεται στο σύνδρομο της φωλιάς.

Το σύνδρομο της φωλιάς ( Nesting Pregnancy) όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν είναι ένα σύμπτωμα της εγκυμοσύνης, που χαρακτηρίζεται από την έντονη επιθυμία της μέλλουσας μαμάς να καθαρίζει, να τακτοποιεί και να συμμαζεύει το σπίτι όσο προετοιμάζεται για την άφιξη του μωρού της. Ουσιαστικά, είναι μια τάση να προετοιμάζει την «φωλιά» που θα μεγαλώσει το μικρό της.

Το δεύτερο πράγμα που της έστειλαν; Αν τη βόλεψε το μαξιλάρι εγκυμοσύνης. Βλέπετε τα μεγάλα αυτά μαξιλάρια βολεύουν πάρα πολύ όχι μόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά, όταν έρχεται το μωρό στο σπίτι. Η ίδια η Μαίρη Συνατσάκη βέβαια σχολίασε: «Με έχει βολέψει και στον ύπνο και στον ξύπνιο. Οριακά περισσότερο όταν κάθομαι στον καναπέ».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved