Ελένη Χατζίδου: «Ο παράδεισος της Μελίτας είναι το σπίτι της γιαγιάς»

Το σπίτι θυμίζει παιδότοπο και η Μελίτα περνάει τέλεια.

Ελένη Χατζίδου: «Ο παράδεισος της Μελίτας είναι το σπίτι της γιαγιάς»

Η νέα σεζόν ξεκίνησε με προκλήσεις για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Από τις αρχές Σεπτέμβρη το ζευγάρι παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή Breakfast@Star που σημαίνει νέα καθημερινή ρουτίνα, υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα και η μικρή Μελίτα διανύει μία περίοδο προσαρμογής μιας και φέτος ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό.

Πολύτιμη βοήθεια για την οικογένεια ακόμα μία φορά, οι γιαγιάδες και οι παππούδες. Η Ελένη Χατζίδου αρκετές φορές έχει μιλήσει για το πόσο τους έχουν βοηθήσει με κάθε τρόπο και δεν είναι καθόλου τυχαίο που και η Μελίτα τους έχει αδυναμία.

Πρόσφατα η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε στιγμιότυπα με την μικρή Μελίτα που παίζει στο σπίτι της γιαγιάς και σχολίασε: «Ο παράδεισος της Μελίτας είναι το σπίτι της γιαγιάς». Βέβαια αυτό καμία εντύπωση δεν μας κάνει μιας και στην αυλή του σπιτιού υπάρχουν υπαίθρια παιχνίδια κάθε λογής, από τραμπολίνο μέχρι τσουλήθρα.

Δείτε τα στιγμιότυπα στην gallery που ακολουθεί.

Ελένη Χατζίδου: Οι πρόσφατες αναρτήσεις με την κόρη της

Η Ελένη Χατζίδου είναι πολύ ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από τη δουλειά, το σπίτι, τη βόλτα. Η Μελίτα που έγινε τριών ετών τον περασμένο Σεπτέμβρη πρωταγωνιστεί σε αρκετές από τις αναρτήσεις της και σε όλες πάντα καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Δείτε για παράδειγμα την παρακάτω, την οποία δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζωών την περασμένη εβδομάδα.

https://www.instagram.com/p/CjSHVkLNmYE

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved