Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο Maestro δημοσίευσε παιδική φώτο με τον πατέρα του

Με τον πατέρα του Μανώλη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε μια φωτογραφία από τα παλιά.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο Maestro δημοσίευσε παιδική φώτο με τον πατέρα του
instagram @christopherpapakaliatis

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης , που επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 12 χρόνια απουσίας, με τη νέα του σειρά «Maestro», δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια.

Στη φωτογραφία ο πατέρας του, Μανώλης Παπακαλιάτης, τον κρατά ψηλά. Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος σχολιάζει: «Καθώς ο χρόνος περνάει». Εκτός από αυτή τη φωτογραφία, δημοσίευσε ακόμη μία, δείχνοντας τους δυο τους -πατέρα και γιο- να απολαμβάνουν το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε αποκαλύψει στο παρελθόν σε συνέντευξή του ότι ο χωρισμός των γονιών του τον είχε επηρεάσει πολύ. «Mε επηρέασε αρκετά ο χωρισμός των γονιών μου. Νομίζω σε κανένα τετράχρονο παιδί δεν αρέσει μια τόσο ακραία αλλαγή. Όμως έμαθα να ζω με αυτό και εντέλει ήταν νομίζω ότι πιο καθαρό και υγιές για το μέλλον μου. Επίσης είχα πάντα μέσα μου, δυο κόσμους. Αυτόν του πατέρα μου και αυτόν της μάνας μου. Αν καταφέρεις και το ταξινομήσεις σωστά αυτό, είναι κέρδος».

O Χριστόφορος έχει ακόμη τρία αδέρφια. Τον Φίλιππο (από την ίδια μητέρα και τον ίδιο πατέρα), τον Στέφανο και τη Νάρα (αδέρφια από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του, Μανώλη Παπακαλιάτη). Φωτογραφίες των αδελφών του είχε δημοσιεύσει πριν καιρό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

https://www.instagram.com/p/CdWEBKDghPP

Το Maestro ξεκίνησε να το γράφει κατά τη διάρκεια της καραντίνας και πλέον, δύο χρόνια μετά είναι έτοιμος να μας δείξει τη νέα του σειρά.

Η πρεμιέρα της σειράς, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30 στο Mega.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved