Πάνος Κιάμος: Η φώτο της μητέρας του και το δημόσιο ευχαριστώ

Είναι η δεύτερη φορά που βλέπουμε τη μητέρα του στο Instagram. 

Πάνος Κιάμος: Η φώτο της μητέρας του και το δημόσιο ευχαριστώ

Ο τραγουδιστής έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τη μητέρα του και με αφορμή τα 47α γενέθλιά του, ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό και γλυκό τρόπο χρόνια πολλά στην γυναίκα που τον έφερε στη ζωή.

«Σήμερα έχουμε γενέθλια!!! Εγώ και η μητέρα μου!!! Ο άνθρωπος που με πονάει όσο κανένας άλλος πάνω στη γη... Σε ευχαριστώ για όλα μανούλα μου!!! Να είσαι γερή, να τα χιλιάσεις!!!
Σας ευχαριστώ και εσάς για τις υπέροχες και μοναδικές ευχές σας!!! Υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο!!!», έγραψε ο τραγουδιστής κάτω από τις φωτογραφίες που δείχνουν τον ίδιο σε μικρή ηλικία και τη μητέρα του όταν ήταν αρκετά νέα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει τη μητέρα του

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε και πέρυσι το ίδιο. Μάλιστα τότε είχε πει στους θαυμαστές του, ότι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θα γνωρίσουν έναν άλλο Πάνο.

«Όπως σας έχω υποσχεθεί κάθε χρόνο τέτοια μέρα (...στα γενέθλιά μου...) θα μοιραζόμαστε στιγμές με τον Πάνο όπως δεν τον γνωρίζετε! Φέτος, λοιπόν, θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω αυτή τη μέρα στον άνθρωπο που με έφερε στη ζωή, στον άνθρωπο που με γαλούχησε, στον άνθρωπο που του χρωστάω τα πάντα. Στην υπέροχη μητέρα μου! Και το πιο φοβερό;; Με γέννησε στα γενέθλιά της!!! Να τα εκατοστήσουμε μαμάκα μου... σε αγαπώ!».

https://www.instagram.com/p/CUme0l-ADkI
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved