Ελένη Χατζίδου: Η τρίχρονη Μελίτα μαθαίνει να φτιάχνει marble cake

Η Μελίτα ξεκίνησε και πάλι μαθήματα μαγειρικής και έφτιαξε ένα κέικ σοκολάτα – βανίλια.

Ελένη Χατζίδου: Η τρίχρονη Μελίτα μαθαίνει να φτιάχνει marble cake

Η Μελίτα Παύλου έγινε τριών ετών τον περασμένο Σεπτέμβρη. Είναι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι, εξωστρεφές που συχνά-πυκνά τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις των γονιών της. Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, άλλωστε, είναι αρκετά ενεργοί στα social media και καθημερινά μοιράζονται με τους ακολούθους τους στιγμιότυπα από όσα κάνουν μέσα στη μέρα τους.

Η νέα χρόνια έφερε αλλαγές στην καθημερινότητα όλης της οικογένειας. Το ζευγάρι ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής Breakfast@Star και η Μελίτα πήγε για πρώτη φορά στην παιδικό.

https://www.instagram.com/p/CjFu-sCNyws

Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν και οι εξωσχολικές δραστηριότητες για την μικρούλα, η οποία ξεκίνησε ξανά τα μαθήματα μαγειρικής. Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε ότι η Μελίτα έχει λατρεία στην μαγειρική και η κουζίνα είναι ένας από τους αγαπημένους της χώρους του σπιτιού. Την έχουμε δει να φτιάχνει σνακ στη μαμά της, μπισκότα, κέικ, κιμαδόπιτες και πέρυσι ξεκίνησε τα μαθήματα μαγειρικής τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά για παιδιά.

eleni xatzidou kimadopita mageireuei 1

Φέτος στο πρώτο μάθημα το κοριτσάκι έφτιαξε το διαχρονικά αγαπημένο marble cake που συνδυάζει σοκολάτα και βανίλια.

Η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε στιγμιότυπα από το μάθημα με τους διδικτυακούς της φίλους. Δείτε την μικρούλα επί τω έργω στην gallery που ακολουθεί.

Ελένη Χατζίδου: H Μελίτα είναι μία μικρή fashionista

Η Ελένη Χατζίδου ακολουθεί τη μόδα, δίνει συμβουλές μέσω social media και στα χνάρια της φαίνεται να βαδίζει και η κόρη της, Μελίτα. Το κοριτσάκι είναι μία μικρή fashionista και το ίδιο αναφέρει και η ίδια η τραγουδίστρια σε πρόσφατη ανάρτησή της.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της μικρούλας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved