Υβόννη Μπόσνιακ: Απαθανάτισε την κόρη της να ιππεύει με άνεση το άλογό της

Ένα νέο στιγμιότυπο με την κόρη της μοιράστηκε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Υβόννη Μπόσνιακ: Απαθανάτισε την κόρη της να ιππεύει με άνεση το άλογό της

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά μέσα και μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται πράγματα που απολαμβάνει να κάνει στον ελεύθερό της χρόνο, όπως να δοκιμάζει νέες συνταγές και να κάνει ιππασία.

Η κόρη της, Ελένη, όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο της μοιάζει, όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στα γούστα. Το κοριτσάκι που έγινε επτά ετών τον περασμένο Φλεβάρη, λατρεύει την ιππασία και έχει μάλιστα ξεκινήσει μαθήματα από πολύ μικρή.

Η Υβόννη Μπόσνιακ την έχει απαθανατίσει εν δράσει ουκ ολίγες φορές. Την παρακάτω φωτογραφία είχε δημοσιεύσει έναν περίπου χρόνο πριν, όταν ακόμα μαμά και κόρη ίππευαν το ίδιο άλογο. Πλέον, η μικρή Ελένη έχει μεγαλώσει, έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα και έχει το δικό της άλογο στα μαθήματα, τον Αστερίξ, για να κάνει ιππασία και μόνη της.

yvonini kai kori

Στιγμιότυπα της μικρής Ελένης πάνω στο άλογο δημοσίευσε και χθες η γνωστή επισχειρηματίας. Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι περήφανη για την κόρη της την οποία και στο Instagram Story της αποκαλεί «unicorn rider» δηλαδή «ιππέας μονόκερου».

mposniak-kori-ippasia.JPG

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Έχουν αδυναμία στην μοναχοκόρη τους και αυτό φαίνεται

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ δημοσιεύουν πιο συχνά φωτογραφίες της κόρης τους τα τελευταία χρόνια σε σχέση με παλιότερα. Οι αναρτήσεις τους αποτυπώνουν την αδυναμία που της έχουν, την οποία έχουν εκφράσει και σε συνεντεύξεις τους. Ο Αντώνης Ρέμος είχε πει πριν χρόνια στο περιοδικό Down Town Κύπρου:

«Όταν υπάρχει ένα παιδί, αυτόματα γίνεται το κέντρο βαρύτητας στη ζωή σου. Η Ελένη γεμίζει την καθημερινότητά μας με αλήθεια, συγκίνηση, γέλια, αγάπη, τρυφερότητα, είναι το νόημα της ζωής, η αφετηρία και το τέρμα. Όταν έχεις το παιδί σου αγκαλιά, δεν σε νοιάζει τίποτα και όλα σε νοιάζουν».

Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής είχε επίσης αναφέρει ότι η Ελένη του έμαθε να διαφοροποιεί τις προτεραιότητες στη ζωή του και να αγαπά χωρίς όρια.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι με την κόρη του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved