Γιώργος Λύρας: Νέα φωτογραφία της κόρης του αγκαλιά με την Κατερίνα Δαλάκα

Η Ηλέκτρα Λύρα μαζί με την αγαπημένη της αθλήτρια του στίβου, Κατερίνα Δαλάκα.

Γιώργος Λύρας: Νέα φωτογραφία της κόρης του αγκαλιά με την Κατερίνα Δαλάκα

Η κόρη του Γιώργου Λύρα και της Πέγκυς Ζήνα, Ηλέκτρα ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τον στίβο.

Η μοναχοκόρη τους, η οποία θα γίνει 12 ετών τον Οκτώβρη, προπονείται συστηματικά και αρκετές φορές οι περήφανοι γονείς έχουν δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από την προπόνησή της.

https://www.instagram.com/p/BvU7WzinOqH

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η Πέγκυ Ζήνα, αυτή που έκανε την Ηλέκτρα να αγαπήσει τον αθλητισμό δεν ήταν άλλη από την Κατερίνα Δαλάκα.

«Το κορίτσι μας @katerina_dalaka που έκανε την Ηλεκτρα να αγαπήσει τον αθλητισμό», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ποστ που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον Απρίλιο του 2022.

https://www.instagram.com/p/CcA2z7AKv_7

Η Κατερίνα Δαλάκα ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Μπορεί να έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor , όμως ως αθλήτρια του στίβου έχει πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της. Το βασικό της αγώνισμα, με πανελλήνιες νίκες, είναι τα 400 μ. με εμπόδια (ατομικό ρεκόρ: 57.97, επίδοση που την τοποθετεί στην 7η θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα). Είναι επίσης Πανελληνιονίκης στα 100 μ., ενώ αγωνίζεται και στα 200 μ και 400 μ.

Χθες, ο Γιώργος Λύρας ανέβασε σε insta story ακόμα μία φωτογραφία της κόρης του αγκαλιά με την αγαπημένη της Κατερίνα.

kori-lira.jpg

Η Ηλέκτρα Λύρα έχει πρότυπο την Κατερίνα Δαλάκα, τη θαυμάζει και την αγαπά κι αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει οι γονείς της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved