Λάουρα Νάργες: Ο Χρήστος Σαντικάι ετοιμάζει το λίκνο του μωρού κι εκείνη τον φωτογραφίζει

Ένα στιγμιότυπα από τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι δημοσίευσε η Λάουρα Νάργες.

Λάουρα Νάργες: Ο Χρήστος Σαντικάι ετοιμάζει το λίκνο του μωρού κι εκείνη τον φωτογραφίζει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες. Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο στις 21 Σεπτέμβρίου και οι δύο γονείς απολαμβάνουν τις πρώτες μέρες μαζί του.

Τα χαρμόσυνα νέα μοιράστηκε μέσω Instagram o γνωστός τραγουδιστής ο οποίος έγραψε σε ένα Story του λίγο μετά την γέννηση του γιου του: «Καλώς ήρθες αντράκο μου! Λάουρα Νάργες, σε ευχαριστώ, σε αγαπώ». Σε δεύτερο Instagram Story που ακολούθησε ο Χρήστος Σαντικάι αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους, το οποίο θα είναι Αλέξανδρος.

Στις 28 Σεπτεμβρίου, η Λάουρα Νάργες έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά τον τοκετό και δημοσιευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της. Στη φωτογραφία η παρουσιάστρια κρατά αγκαλιά το μωρό της και το κοιτάζει τρυφερά. Όσο για το σχόλιο, αρκέστηκε στην ημερομηνία γέννησης του νέου μέλους της οικογένειας και δύο καρδιές.

https://www.instagram.com/p/CjCxv8oDPNk

Χρήστος Σαντικάι: Φτιάχνει το λίκνο του γιου του

Η Λάρουα Νάργες και ο μικρός Αλέξανδρος χαίρουν άκρας υγείας και έχουν επιστρέψει στο σπίτι. Μάλιστα η παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τον Χρήστο Σαντικάι να φτιάχνει το λίκνο του μωρού του.

xristos-santikai-gios-likno.jpg

Το ζευγάρι είναι ένα από τα αγαπημένα της showbiz και ο ερχομός του γιου τους, τους έχει κάνει να λάμπουν από ευτυχία. Άλλωστε η δημιουργία οικογένειας ήταν κάτι που ήθελαν πολύ όπως έχουν αποκαλύψει σε συνεντεύξεις τους και ήδη από τις αρχές της σχέσης τους μιλούσαν για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η παρουσιάστρια δημοσίευε συχνά φωτογραφίες της και μοιραζόταν με τους ακολούθους της τις εμπειρίες και τα συναισθήματά της.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved