Άρης Σοϊλέδης: Αγκαλιές και φιλιά με τον γιο του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη

« Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος»,  σχολίασε η Αντιγόνη Ψυχράμη.

 

Άρης Σοϊλέδης: Αγκαλιές και φιλιά με τον γιο του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη

Ο Δημήτρης Μακαλιάς συνεχίζει για δεύτερη χρονιά να είναι στο πλευρό της Μπέτυς Μαγγίρα και στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωϊνιάτικα».

Όπως έχει πει σε συνέντευξή του, με τα παιδιά που συμμετέχουν στην εκπομπή είναι σαν οικογένεια ενώ στενή παρέα κάνει με τη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη.

Πρόσφατα, η Αντιγόνη Ψυχράμη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη με τον γιο της. Ο ποδοσφαιριστής έχει στην αγκαλιά του τον Χάρη και ο μικρός τον κρατά σφιχτά.

« Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος», ήταν το σχόλιο της ηθοποιού...

soiledis1.jpg

ενώ σε άλλο ποστ έγραψε: « Tα λόγια είναι περιττά».

soiledis.jpg

Αντιγόνη Ψυχράμη: Η δεύτερη εγκυμοσύνη

Η Αντιγόνη Ψυχράμη έχει μπει στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης και όπως είχε δηλώσει στις κάμερες κατά την παρουσίαση του προγράμματος του Open, έχει άγχος.

«Φυσικά και αγχώνομαι που έρχεται το δεύτερο μωρό! Είμαι επτά μηνών έγκυος. Αυτή η εγκυμοσύνη είναι πιο δύσκολη από την πρώτη. Μέχρι τους τέσσερις μήνες είχα εμετούς, δυσγευσίες, διάφορα ορμονικά προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το αγαπημένο ζευγάρι μοιράζεται συχνά στα social media στιγμές από την καθημερινότητά του και ειδικά με τον μοναχογιός τους Χάρη. Πάρτε μια γεύση στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved