Πέννυ Μπαλτατζή: Η τρυφερή ανάρτηση για την κόρη της και η φωτογραφία

Μία νέα ανάρτηση με την κόρη της έκανε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Πέννυ Μπαλτατζή: Η τρυφερή ανάρτηση για την κόρη της και η φωτογραφία

Η Πέννυ Μπαλτατζή απολαμβάνει τη μητρότητα και μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται σκέψεις και στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της. Ο γιος της Κάρολος γεννήθηκε το 2019 μετά από μία πολυετή και δύσκολη μάχη με την υπογονιμότητα. Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για το δύσκολο ταξίδι της μητρότητας για να δώσει δύναμη και σε άλλες γυναίκες που θέλουν και δυσκολεύονται να αποκτήσουν ένα παιδί.

«...Ο Κάρολος είναι το πέμπτο μωράκι που κατοίκησε στο σώμα μου.

Το πρώτο μωράκι, 6 μηνών έγκυος, έπρεπε να το αποχωριστώ λόγω πρώιμης ανεπάρκειας πλακούντα. Έτσι έκανα πρόκληση τοκετού για να διακόψω την κύηση. Το δεύτερο με ταλαιπώρησε πολύ διότι ήταν εξωμήτριο κ δε μπορούσαν να το εντοπίσουν ώστε να ξέρουν που βρίσκεται. Κάθε 2 μέρες χορειακές, να έχω αιμορραγία, να έχω καθημερινά παραστάσεις και να έχω διαλυθεί ψυχικά και σωματικά Μετά από 2 μήνες καταφέραμε να το εντοπίσουμε. Αφαιρέθηκε το κύημα με λαπαροσκόπηση.

Μετά από αυτές τις δύο απώλειες, όλοι μου έλεγαν ότι δε μπορώ να μείνω έγκυος.

Τελικά με έπεισαν να προχωρήσω με εξωσωματική. Έμεινα αμέσως σε δίδυμα και τα έχασα και τα δύο με παλίνδρομη με διαφορά λίγων ημερών...» είχε γράψει μεταξύ άλλων σε παλιότερη ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/Cc7hfWOIgkd

Πέννυ Μπαλτατζή: Η τρυφερή ανάρτηση με την τεσσάρων μηνών κόρη της

Η Πέννυ Μπαλτατζή έγινε για δεύτερη φορά μαμά τον περασμένο Ιούνιο. Τα χαρμόσυνα νέα αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram με ένα Story μέσα από το μαιευτήριο, ενώ λίγες μέρες μετά δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της. Μεταξύ άλλων έγραψε :

«Λίγες ώρες πριν το θερινό ηλιοστάσιο ,λίγες ώρες πριν την ημέρα της μουσικής αυτό το νεραιδάκι μας καλοδέχτηκε για γονείς του πάνω στη γη.

Αποφασισμένη κι αυτή στις 35 εβδομάδες και 3 ημέρες να γεννηθεί ακριβώς όπως και ο αδελφός της.

Κι ενώ αυτή η εγκυμοσύνη με είχε βρει ιδιαίτερα ευάλωτη συναισθηματικά και ψυχικά ,αυτό το κορίτσι ήρθε και μου έδωσε δύναμη να ανέβω το πιο ψηλό βουνό.

Δε χρειάστηκε καν να προσπαθήσω για να την πάρω στην αγκαλιά μου, ήταν όλα υπέροχα και το τοκετός εύκολος αν και είχα από πολύ νωρίς συσπάσεις.

Αρχίζει ένα καινούριο ταξίδι που με συναρπάζει ήδη, γιατί είναι μαχήμια αυτά τα οριακά προωράκια και ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν ,είναι αυτόνομα και επαναστατικά πλάσματα και ‘γώ γουστάρω πολύ.»

https://www.instagram.com/p/CfKH9O8LbgA

Μία ακόμα ανάρτηση για την κόρη της έκανε η Πέννυ Μπλατατζή και λίγες μέρες πριν. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία που την είχε αγκαλιά και έγραψε όλα όσα θα ήθελε να της πει:

«Η κόρη μας θέλω να ξέρει πως η αγκαλιά της είναι το πιο σπάνιο κοράλλι που μέσα της θα μπορούν να κουρνιάζουν οι διάφανες ψυχές….

Να μπορεί η διαίσθηση της να διαπεράσει τα πιο θωρακισμένα βλέμματα και να διαβάσει κάθε λογής καρδιά,να επιλέξει σωστά ..να μη σπαταληθεί….γιατί εγώ σπαταλήθηκα στο παρελθόν.

Άδειαζα και ούτε ξέρω πως γέμιζα πάλι για να με ξανά αδειάσουν χωρίς τίποτα να τους νοιάζει…

Φόρεσε τα καλά στην ψυχή σου μωρό μου κ περπάτα περήφανη ,περπάτα και κοιτά τους όλους ίσια στα μάτια»

https://www.instagram.com/p/Ci3L4uGr4jW

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Πέννυ Μπαλτατζή με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved