Μαντώ Γαστεράτου: Οι φωτογραφίες με τα παιδιά της που θα καδράρει στο σπίτι

Η νέα ανάρτηση που έκανε αξίζει να τη διαβάσετε.

Μαντώ Γαστεράτου: Οι φωτογραφίες με τα παιδιά της που θα καδράρει στο σπίτι
Instagram@ madogasteratou

Όσο ο καιρός είναι καλός , η Μαντώ Γαστεράτου δε χάνει ευκαιρία να πάει βόλτες με τα παιδιά.

Μπορεί να μην είναι εύκολη υπόθεση ειδικά όταν έχει ένα νηπιάκι που τρέχει από εδώ κι από εκεί και ένα μωρό στο καρότσι, όμως τις απολαμβάνει όσο περισσότερο μπορεί.

Τις προάλλες επισκέφτηκε με τα παιδιά της τη λίμνη Μπελέτσι κι έκανε μια φωτογράφιση με τα παιδιά.

Με αφορμή όσα διαδραματίστηκαν έκανε ακόμα ένα ποστ Instagram Vs Reality που αξίζει να διαβάσετε:

gasteratiu-mado-me-paidia1.jpg

«INSTAGRAM 🔴

Αυτές είναι μερικές από τις φωτογραφίες που τραβήξαμε με τα μοντέλα μου και τον εξαιρετικό φωτογραφο steliostsikas. Σκέφτηκα να κάνουμε αυτή την ονειρεμένη φωτογράφιση για να καδραρω στο σπίτι τα λουλούδια μου και να φτιάξω άλμπουμ με όμορφες στιγμές από την παιδική τους ηλικία! Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ποιες να διαλέξω! O steliostsikas εχει φοβερη αισθητική! Η μια λήψη του είναι πιο όμορφη από την άλλη... με έχει δυσκολέψει αρκετα στην επιλογή 😜 . Επίσης όταν με φωτογραφίζει φαίνομαι πάντα 10 χρόνια νεότερη και χωρίς photoshop παρακαλώ! Πως τα καταφέρνει ο άτιμος δεν ξέρω μην με ρωτήσετε!
Παντως αν θέλετε τελειες λήψεις για το άλμπουμ σας (βαφτίσια, γάμους κτλ) δύο είναι τα tips:
👉 να πηγαίνετε στα location που σας αρέσουν πρωί πρωί για να μην έχει πολύ κόσμο.

REALITY

Δεν νομίζω να πιστεύετε πως την ώρα που βρισκόμασταν στην λίμνη το μόνο που ακούγονταν ήταν οι πάπιες... η αρσενική εκδοχή της Ναόμι Καμπελ (πασίγνωστο μοντέλο των 90s που φημίζεται εκτός από την απίστευτη ομορφιά της και για τους κακούς τρόπους συμπεριφοράς σε συνεργάτες της), ούρλιαζε για να ακούσει το "the wheels on the bus", δάγκωσε το χέρι του steliostsikas (πραγματικά δεν έχω ξαναδεί πιο υπομονετικο ανθρωπο), απειλούσε ότι θα πέσει στην λίμνη, είχε ξάπλωσε στα χώματα αρνούμενος να σηκωθει και φυσικά αποπειράθηκε να χώσει μια δύο ψηλές στην αδερφή του. Τέλος απαίτησε να "πληρωθεί" με 10' extra χρόνου ακούγοντας τραγούδια στο κινητό. Αυτό το τελευταίο με το κινητό μπορεί να με τρελάνει! Αρνούμαι να διαπραγματευομαι αλλά πολλές φορές υποκύπτω, ειδικά όταν βρισκόμαστε σε δημόσιους χώρους.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τέλειες φωτογραφίες στα sm μπορεί να υπάρχουν όπως επισης και τέλεια μωρά, μαμάδες,τοπία, ηρεμία, χαρά κτλ... όμως υπάρχει και μια κανονικότατα που συνοδεύει όλα τα παραπάνω που δυστυχώς μπροστά στην τελειοθηρια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παραλείπουμε να παρουσιάζουμε. Ξέρετε κάτι? Είναι κρίμα! Γιατί αυτές οι στιγμές έχουν πολύ γέλιο και είναι το αλατοπίπερο στην ζωή! Οταν θα μεγαλώσουν και θα με ρωτάνε ιστορίες για τις photos το backstage είναι αυτό που έχει όλο το ζουμί... 😜😆
#myboy #mygirl»

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved