Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της έχει μανία με την καθαριότητα

Το χιουμοριστικό στιγμιότυπο με την κόρη της δημοσίευσε η Μαρία Ηλιάκη στο Instagram.

Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της έχει μανία με την καθαριότητα

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της, εμπειρίες, συμβουλές. Η κόρη της Κατερίνα, γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2021 και είναι η αδυναμία της.

Η παρουσιάστρια που μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας κάνει συχνά-πυκνά άλλοτε χιουμοριστικές και άλλοτε τρυφερές αναρτήσεις με την κόρη της. Από τις πιο πρόσφατες είναι η παρακάτω που δημοσίευσε στις αρχές του μήνα:

«Πριν 5 λεπτά η μαμά και ο μπαμπάς ως κανονικές κουκουβάγιες είχαν πανηγυρίσει την πρώτη φορά που η Κατερινουλα έκατσε μόνη της στο πεζούλι για να ξεκουραστεί !!! Προφανώς δεν είναι το μοναδικό παιδί που κάθεται σε ένα πεζούλι απλά ο,τιδηποτε κάνει μας φαίνεται μοναδικό! Και λέω…κάτσε να στήσω το κινητό να βγάλουμε μια ωραία φωτογραφία να θυμόμαστε το πρώτο κάθισμα στο πεζούλι αλλά στην αντίστροφη μέτρηση η Κατερινούλα σηκώθηκε»

https://www.instagram.com/p/CiM0cIeMpjV

Μαρία Ηλιάκη: Η νέα ανάρτηση με την κόρη της

Μέσω Instagram Story η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα ακόμα στιγμιότυπο με την κόρη της. Το κοριτσάκι κάθεται στο καθισματάκι του και με ένα μαντηλάκι καθαρίζει την επιφάνεια μπροστά της. «Μανιακή με την καθαριότητα» σχολίασε η παρουσιάστρια χιουμοριστικά.

maria-iliaki-kori.JPG

Οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας όσο το κοριτσάκι μεγαλώνει γίνονται ολοένα και πιο συχνές. Από τις αγαπημένες μας είναι αυτές με όλη την οικογένεια όπως η παρακάτω που φανερώνει και την αδυναμία της Μαρίας Ηλιάκη στις μαρινιέρες.

https://www.instagram.com/p/CdDpcx9s5cI

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί η Μαρία Ηλιάκη με την κόρη της μέσω Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved