Κατερίνα Παπουτσάκη: Χαλαρές στιγμές με τα παιδιά της το Σαββατοκύριακο

Νέα στιγμιότυπα με τα παιδιά της δημοσίευσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Χαλαρές στιγμές με τα παιδιά της το Σαββατοκύριακο

Ένα χαλαρό διήμερο με τα παιδιά τη πέρασε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά μας Xρόνια», μοιράστηκε με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από όσα έκαναν μαζί με τους γιους της, όπως άλλωστε συνηθίζει το τελευταίο διάστημα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού είδαμε πολλές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές, με τους μικρούς Κίμωνα και Μάξιμο σε πρώτο πλάνο.

Τι έκαναν μαμά και γιοι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε; Το πρόγραμμα περιελάμβανε βόλτα, παιχνίδι, ζωγραφική και ταινία.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε μία σειρά από Instagram Stories με τον Κίμωνα και όχι μόνο. Δείτε τα στιγμιότυπα στην gallery που ακολουθεί.

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είμαι πολύ περήφανη. Χαζομαμά ξεκάθαρα»

Για την Κατερίνα Παπουτσάκη η οικογένειά της, είναι προτεραιότητα. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, στην εκπομπή «Δύο στις 10» μίλησε για τους γιους της και τόνισε ότι τα παιδιά της δεν υπήρξαν ποτέ εμπόδιο στην καριέρα της, ενώ πολλές φορές τα έπαιρνε μαζί της και στο θέατρο.

«Το δεύτερο παιδί μου το θήλασα 20 μήνες. Ήμουν στο Παλλάς στην παράσταση για τον Ωνάση και θήλαζα στο καμαρίνι. Τα παιδιά μου δεν είναι εμπόδιο για την καριέρα μου. Δεν το βλέπω έτσι. Ο άνθρωπος που είμαι προκύπτει από όλα όσα έχω ζήσει και από τους σημαντικούς ανθρώπους που έχω γύρω μου. Είναι ένα παζλ μιας προσωπικότητας» είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός αναφέρει: «Eίμαι πολύ χαρούμενη για τα παιδιά μου. Είμαι πολύ περήφανη. Χαζομαμά ξεκάθαρα. Νιώθω ότι δίνω το καλύτερο που μπορώ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που δε με απασχολεί καθημερινά. Είναι κάτι που γενικώς το ψάχνω. Θέλω να περνάω ποιοτικό και ποσοτικό χρόνο μαζί τους. Είναι σημαντική και η ποσότητα».

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Κατερίνα Παπουτσάκη με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved