Γιώργος Καράβας: Τρυφερές στιγμές με την κόρη του στη θάλασσα

Ο Γιώργος Καράβας έχει αδυναμία στην κόρη του.

Γιώργος Καράβας: Τρυφερές στιγμές με την κόρη του στη θάλασσα

O Γιώργος Καράβας δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες με την οικογένειά του.

Όχι μόνο με την σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού με την οποία παραμένει τρελά ερωτευμένος, αλλά και με τα δύο παιδιά του, τον Φίλιππο και την Καλλιόπη.

Ειδικά, τώρα που έχουν μεγαλώσει, βλέπουμε πιο συχνά φωτογραφίες τους και κυρίως της κόρης του.

Όπως αυτές που δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες, όταν ακόμα ο καιρός ήταν ζεστός και μπορούσαν να απολαύσουν το φθινοπωρινό μπάνιο τους στη θάλασσα. Μπαμπάς και κόρη φωτογραφήθηκαν μάλιστα πάνω σε σκάφος απ΄ όπου και οι φωτογραφίες.

Η σχέση του Γιώργου Καράβα με τα παιδιά του

Σε συνέντευξη που είχε δώσει μαζί με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού στην εκπομπή «Breakfast@Star», το μοντέλο και κριτής του GNTM, αναφέρθηκε στη σχέση που έχουν οι δυο τους, στην οικογένεια τους και φυσικά στα παιδιά τους.

«Η κόρη μου με σέρνει από τη μύτη, αλλά στον γιο μου έχω ιδιαίτερη αδυναμία», είχε πει χαρακτηριστικά.

Για εκείνον η οικογένεια είναι καταφύγιο.

«Τα παιδιά μου από μικρά ξέρουν ότι ο μπαμπάς λείπει συχνά ταξίδια για δουλειές. Για μένα το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι η βάση. Η οικογένεια είναι το καταφύγιο, το απάγκιο. Γι' αυτό και αφιερώνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου στην οικογένεια μου. Από τη μόδα κερδίζω χρήματα, αλλά ποτέ δεν είχα την επιθυμία να απολαμβάνω μια πολυτελή ζωή. Τα χρήματα που κερδίζω τα αξιοποιώ για την ευημερία της οικογένειας μου», είχε πει σε συνέντευξή του στο Gala.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved